Exclusief voor abonnees

Fiscaal voordeel dienstencheques daalt vanaf begin volgend jaar: zo kun je nog snel je voordeel doen

Getty Images/Maskot
Dienstenchequebedrijven sporen hun klanten aan voor Nieuwjaar nog snel extra cheques aan te kopen. Want vanaf 1 januari daalt het fiscaal voordeel. Maar let op: in alle haast nog snel 30% belastingvoordeel willen doen, kan je weleens geld kosten.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • marlene de croock

  ja, ook de administratiekosten gaan de hoogte in. Bij de voorzorg (socialistische mutualiteit) gaan ze vanaf 1 januari 1,20 euro extra aanrekenen per uur ipv 0,40 euro. Dus een 3-voud.

 • Norbert Corten

  Niet te vergeten dat de meeste bureaus ook nog eens aparte onkosten aanrekenen buiten de dienstencheques dan verminderd het belastingvoordeel ook nog eens.

 • Norbert Corten

  Niet te vergeten dat de meeste bureaus ook nog eens aparte onkosten aanrekenen buiten de dienstencheques dan verminderd het belastingvoordeel ook nog eens.

 • Carla Van Geel

  Wanneer weten we wat er met alle miljarden besparing gedurende de regering NVA gedaan is? Het stopt niet meer want elke dag komt de Vlaamse regering af met nieuwe incasseringen en krijgen we nooit te lezen waar die miljarden zitten. Mobilitieit? onderwijs? zorgsector? justitie? .....

 • Jan Albert Denys

  Bedankt voor de zeer klare en nuttige informatie.