Exclusief voor abonnees

Felle kritiek op verrassingsaanval in ‘Make Belgium Great Again’: “In zo’n setting kunnen politici enkel verliezen”

De Croo, Almaci, Crombez, Weyts en ook Crevits werden opgewacht door 500 nabestaanden van verongelukte fietsers.
VTM De Croo, Almaci, Crombez, Weyts en ook Crevits werden opgewacht door 500 nabestaanden van verongelukte fietsers.
De makers van 'Make Belgium Great Again' lokten vijf toppolitici in de val door ze onverwacht te confronteren met 500 nabestaanden van verongelukte fietsers. "Een stap te ver", klinkt het bij politicologen en Wetstraat-watchers. "Je kan gerust een statement maken, maar dit is unfair en kan zelfs gevaarlijk zijn."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

113 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Steven Vandenbussche

  1. maak een evenwichtig budget voor fietsers, voetgangers, auto 's, openbaar vervoer,... 2. efficiente investeringen. niet zoals de trajectcontroles. (west vlaanderen heeft er 28 slechts 4 hebben ooit gewerkt.

 • Hugo Casteels

  als je ziet hoeveel km fietspaden er de laatste jaren is bijgekomen en de grote stijging van het budget, dan kan men toch niet beweren dat er in Vlaanderen niets gebeurd is op dat gebied;

 • Georges Vermeiren

  reality bites voor de politici , komt hard aan als ze eens met de waarheid geconfronteerd worden he

 • erik dejonck

  Het is de schuld niet van de politici. Het is de schuld van diegene die de verkeersregels niet respecteren en eigen gevolgen niet kunnen inschatten. Te snel rijden, dronken, gedrogeerd, links rijden, met gsm rijden, verkeerstekens niet kennen, spoorlopen, slagboom-slalommen, zonder fietsverlichting, vluchten bij ongeval, ... en dan kwaad zijn op hogere boetes.

 • adrien beyls

  Oeioei, je mag die heren niet confronteren met de werkelijkheid. De politicologen ( de zogenaamde slimmere klasse) vinden dat uiteraard. Voor dergelijke grootverdieners mogen ze wel tegen een stootje kunnen en in alle geval mondig en eerlijk genoeg zijn om toe te geven dat het beter kan. En j