WK 2018België - japan 3 - 2Vier jaar na zijn belangrijke treffer tegen Algerije doet Fellaini zijn kunstje nog eens dunnetjes over. Tegen Japan zorgt hij voor de cruciale 2-2. Opnieuw als invaller, opnieuw met een geweldige kopstoot. Chadli zorgt in blessuretijd voor de verlossing.
Volledig scherm
PREMIUM
WK 2018België - japan 3 - 2Vier jaar na zijn belangrijke treffer tegen Algerije doet Fellaini zijn kunstje nog eens dunnetjes over. Tegen Japan zorgt hij voor de cruciale 2-2. Opnieuw als invaller, opnieuw met een geweldige kopstoot. Chadli zorgt in blessuretijd voor de verlossing. © BELGA

Fellaini stopt na 12 jaar als Rode Duivel: “Het was een eer”

Een pionier in al zijn facetten. Marouane Fellaini (31) kondigt als eerste van de 'Bronzen Belgen' zijn afscheid bij de nationale ploeg aan, nadat hij zelf mee de basis voor het succes legde.

  1. Regenachtig
    PREMIUM

    Regenach­tig

    Vandaag is het overal betrokken met geen of amper opklaringen. Bovendien valt er bij momenten wat lichte regen, afgewisseld met lange droge momenten. Pas op het einde van de namiddag wordt het volledig droog vanuit het westen. Het is koel voor de tijd van het jaar bij maxima rond 18 graden. De wind waait matig uit het westen. Vanavond wordt het overal droog en tijdelijk komen er enkele opklaringen opzetten. Later wordt het echter opnieuw grijs, en af en toe valt er een drupje motregen indien de bewolking dik genoeg wordt. De temperaturen dalen tot minimaal 12 graden en de west-noordwestenwind zwakt gevoelig af.