Exclusief voor abonnees

Familie Kayleigh hoopt dat chauffeur hele verhaal doet: "Elk detail, hoe pijnlijk ook: we willen het weten"

Kayleigh Leemans.
VTM Nieuws Kayleigh Leemans.
De jonge bestuurder die vorig weekend het verkeersongeval in Nieuwerkerken veroorzaakte waarbij de 14-jarige Kayleigh Leemans om het leven kwam, had te veel gedronken. Dat blijkt uit de resultaten van zijn bloedtesten. De familie zegt nog altijd geen wrok te koesteren tegen de chauffeur, die ook geen geldig rijbewijs had. "We hopen wél dat hij op een dag de moed heeft om ons te komen vertellen wat er die nacht precies gebeurd is."

"Elk detail, hoe pijnlijk ook: we willen het weten. Hoe is die avond op de kermis precies verlopen? Wat heeft Kayleigh nog gedaan en gezegd? Wat is er gebeurd in die auto? Heeft Kayleigh beseft wat er is gebeurd? En heeft ze na die vreselijke klap nog iets gezegd? Alleen de drie andere inzittenden van de wagen kunnen ons dat vertellen."

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hugo Boels

  "Hij kwam hij uit een veldweg gereden die niet toegankelijk is voor auto’s"... Vermoedelijk heeft hij die genomen om politiecontroles te vermijden...

 • Cecarine De Smet

  Voor de nabestaanden van dit jonge, mooie slachtoffer wens ik heel veel sterkte, jullie gaan door een hel. Maar of de verantwoordelijke van dit ongeval ooit de waarheid zal vertellen(menselijk gezien) denk het niet. Dit ongeluk had kunnen vermeden worden als de bestuurder zijn verantwoordelijkheid had genomen. En stop met zever zoals op 18 jarige leeftijd,als je per auto begint te rijden moet je uw verantwoordelijkheid nemen, punt!En al zeker geen andere in gevaar brengen!! De realiteit is hard

 • MICHIEL DHAENE

  Mocht die vrachtwagen daar wel parkeren? Veelal staan vrachtwagens op de openbare weg voor het ganse weekend terwijl dat niet mag ( en al zeker niet binnen de bebouwde kom zijn). Transportbedrijven besparen op parkeerplaatsen door de vrachtwagens mee te geven met de chauffeurs en die moeten zorgen dat ze die kwijtraken. Natuurlijk mocht die chauffeur niet tegen een vast obstakel rijden. MAAR tegen een andere auto rijden tgv tegen een vrachtwagen maakt soms het verschil tss leven en dood.

 • Juliette Francois

  Jan Van Gent, wij moeten hier niet oordelen over wat zinvol is of niet. Dat meisje komt inderdaad niet terug maar het kan voor de familie troost geven in het rouwproces. Ook voor de andere gewonde jongeren en hun families. Ook voor de jonge chauffeur en zijn familie. Hun leven is ook getekend. De littekens, fysisch en psychisch verdwijnen nooit. Ik denk dat het belangrijk is dat die mensen ervoor kiezen om kracht en troost te zoeken bij elkaar.

 • daniel d'hulst

  Hopelijk voor jullie kan hij zich nog veel herinneren. Nog veel sterke aan alle families