Experts zijn eensgezind: “Proximus kán niet anders dan besparen”

Proximus-CEO Dominique Leroy na een ontmoeting met premier Charles Michel.
BELGA Proximus-CEO Dominique Leroy na een ontmoeting met premier Charles Michel.
Experts zeggen het in koor: Proximus moét besparen. "Het is een noodzaak en dus zeker geen verrassing." De telecomoperator kampt immers met serieuze handicaps en moet zich versneld klaarstomen voor de digitale toekomst. Maar wat zijn die gebreken dan?

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Van Schuerbeeck

  Ik weet niet hoe het bij Belgacom gesteld is, maar in vele grote bedrijven lopen er een hoop managers rond die veel kakelen maar zelf geen eieren leggen. Dat Belgacom zich moet aanpassen aan de voortdurende verandering is normaal. Dit kan enkel door te besparen op personeel en mensen aan te werven die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Jammer, maar anders gaan ze verdwijnen. Er is concurrentie genoeg.

 • Patrick Martens

  Besparen door oudere werknemers buiten te gooien en jongere goedkopere mensen aan te nemen.

 • Hendrik Boudrez

  Kunnen we er dan van uitgaan dat in de nabije toekomst de Proximusvestigingen zullen bemand worden met personeel die weten waarover ze het hebben ?

 • Geert Landsman

  Ze hebben een monopolie en die buiten ze enorm uit. Het is de overheid die meer dividend nodig heeft. Precies hetzelfde als bij bPost.

 • Remus Bogaert

  Respect voor mevrouw Leroy die vecht om haar bedrijf gezond te houden,experts geven haar gelijk en wat doet de politiek , haar op het matje roepen. Expert De Croo op de eerste rij.