Een sproeiverbod? De raad geen zwembadjes te vullen in je tuin? Met dat soort paniekvoetbal op deze warme dagen gaan we er niet komen, waarschuwen experts. Houdt deze droogte aan, dan komt er binnen anderhalve maand geen water meer uit onze kraan."
Volledig scherm
PREMIUM
Een sproeiverbod? De raad geen zwembadjes te vullen in je tuin? Met dat soort paniekvoetbal op deze warme dagen gaan we er niet komen, waarschuwen experts. Houdt deze droogte aan, dan komt er binnen anderhalve maand geen water meer uit onze kraan." © Thinkstock

Experts slaan alarm: "Op is op, ook bij water uit de kraan"

Een sproeiverbod? De raad geen zwembadjes te vullen in je tuin? Met dat soort paniekvoetbal op deze warme dagen gaan we er niet komen, waarschuwen experts. Zij trekken aan de alarmbel: "Houdt deze droogte aan, dan komt er binnen anderhalve maand geen water meer uit onze kraan."

  1. PREMIUM

    Stemming abortuswet kan over de zomer getild

    Als er donderdag gestemd wordt over de versoepelde abortuswet, zullen zeker niet alle parlementsleden van 'pro-partijen' Groen, Open Vld en MR het groene knopje induwen. Het inhoudelijke debat draait nu op volle toeren en vooral de depenalisering van abortus - waardoor de arts bijna volledig buiten vervolging wordt gesteld - kan voor een aantal parlementairen niet door de beugel. Met een amendement kan daar mogelijk een mouw aan gepast worden, wat het abortusdossier kan evacueren tot na de zomer.