Exclusief voor abonnees

Ex die met Sharon (22) tegen bus crashte net veroordeeld voor huiselijk geweld: "Ze had hem gedumpt omdat hij haar sloeg"

Sharons vriendinnen Sien en Noa leggen bloemen neer op de plek van het ongeval. De twee zagen Sharon dinsdagnacht ruziemaken met haar ex en trokken al naar de politie om hun verhaal te doen.
Hans Verbeke Sharons vriendinnen Sien en Noa leggen bloemen neer op de plek van het ongeval. De twee zagen Sharon dinsdagnacht ruziemaken met haar ex en trokken al naar de politie om hun verhaal te doen.
Het parket gaat voorlopig uit van een verkeersongeval, maar vrienden van de omgekomen Sharon Gruwez (22) hebben zo hun vragen bij de crash die dinsdag werd veroorzaakt door haar ex Davy K. (29). Die was nog maar pas veroordeeld omdat hij Sharon geslagen had. "We zeiden nog zo dat ze niet moest meegaan. Maar ze deed het toch. 'Om de goede vrede te bewaren', zei ze."

Een paar uur voor Davy K. dinsdagnacht met zijn ex Sharon Gruwez in de auto crashte tegen een geparkeerde schoolbus zocht hij haar op in The Sunset Bar. Hij had haar ge-sms't om te vragen waar ze uithing. De jonge vrouw uit Ieper zat met een zestal vrienden aan de toog van het Poperingse café toen Davy binnenstormde. Dennis Jooren, een vriend van Sharon, had naast haar plaatsgenomen en werd uitgedaagd door haar ex. "Hij werd meteen agressief en zocht ruzie. 'Blijf van mijn meisje af. Laat haar met rust', zei hij. Terwijl Sharon al lang zijn meisje niet meer was. Hij daagde me uit om samen naar buiten te gaan. En dat was volgens mij niet om rustig te praten."

DrugsAlle artikels uit de krant

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ROLANDE DE QUANTER

  Een normale man laat zijn ex met rust.Jij bent nog in leven,hopelijk wordt er een grondïg onderzoek gevoerd. RIP EN voor de familie sterkte

 • Ilse Verlinden

  Wat ik niet begrijp is dat ze bij die man in de auto is gestapt. En dat als ze zich daar niet zelf kon tegen verzetten, ze niet geholpen werd door haar vrienden....

 • daniel deltour

  mannen worden soms ook ten onrechte beschuldigd van partnergeweld,vooral in (v)echtscheidingen

 • Marc De Laet

  Levenslang is niet genoeg voor dit geweldadig individu.

 • Robert De Fruytier

  Mannen die vrouwen slaan,om het even welke redenen,zijn lafaards!!