Exclusief voor abonnees

Enkel voor wie vermogen heeft van 2,5 miljoen: gratis kredietkaart met limiet van 100.000 euro

Belfius
Belgen met een spreekwoordelijk gat in de hand kunnen voortaan quasi onbeperkt hun gang gaan met een exclusieve kredietkaart. De gratis World Elite Mastercard heeft een limiet van liefst 100.000 euro per maand, maar is wel enkel bestemd voor de financiële elite.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Van Heurck

  Geef héél de regering maar een kaart dan.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Mark Janssens die weet hoe het moet. Iedereen kan rijk worden, je moet het alleen maar willen. Dat is de onnozelste praat die ik ooit al gehoord heb. Dat er een paar kunnen rijk worden door een rendabele uitvinding bv. dat zal we zijn. Maar rijk worden door heel hard te werken en zijn rechtmatige belastingen te betalen dat kan niet, tenzij mijnheer Janssens denkt dat je rijk bent met 200.000 euro op je rekening.

 • Melanie Degucht

  Mark Janssen, dat moet je ons toch eens komen uitleggen.

 • Pieter Verhulst

  Alle banken richten zich tot de rijken. De middenklasse is wat voor de basis opbrengst moet zorgen, de rijken worden in de watten gelegd om zaken mee te doen. Bij bvb de Ronde zit heel de VIP tent vol met mensen die het zelf gemakkelijk kunnen betalen, gewone klanten zal je er niet vinden.

 • Octaaf De Smet

  goed initiatief, bij het uitgeven van zulke sommen geld is het handiger dit via een kredietkaart te kunnen doen dan bankbiljetten - dat is zelfs ecologischer