Exclusief voor abonnees

En Magnette, hij ploegde voort. Maar hoe lang nog?

Informateur Paul Magnette.
BELGA Informateur Paul Magnette.
Open Vld ketst de gelekte nota van Paul Magnette af, maar de informateur schaafde die oude versie naarstig bij om paars-groen te redden. Toch klinkt de vraag in de Wetstraat intussen: gaat Magnette het nog tot 9 december trekken als informateur?

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis


Alle artikels uit de krant

49 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Diane Bernaerts

  Lea Van Heybeeck: N-VA was wel de grootste verliezer van de verkiezingen! En het ziet er niet naar uit dat ze dat verlies terug gaan kunnen goedmaken bij nieuwe verkiezingen, integendeel!

 • Ronny Ooijen

  Lea Van Heybeeck, aangezien die 2 partijen geen meerderheid van de stemmen behaalde zien de meeste of méér dan 50% van de kiesgerechtigden die andere partijen liever. We zullen wel zien hoeveel N(V)-Blabla kiezers er nog overschieten bij de volgende verkiezingen. De peilingen zien er niet goed uit voor hen. Het kan best wel eens een 'prulpartijtje' worden.

 • Lea Van Heybeeck

  Het is toch heel duidelijk wat de meeste mensen willen? Anders had de NVA en het VB in Vlaanderen niet de grootste partijen geweest. Maar blijkbaar werkt de democratie maar alleen voor diegene die verloren hebben.

 • Johan Goris

  Een confederale staat kan er komen als er bij meerdere partijen een consensus ontstaat dat dit noodzakelijk is. Mekaar afblaffen werkt niet, want niet iedereen voelt zich goed bij nva of het VB. Beter is om met goede argumenten te komen om voldoende aantal mensen te overtuigen.

 • Steve Wildemeersch

  Beste mevrouw Knockaert, met alle respect maar uw reactie toont eigenlijk exact aan hoe intellect u zelf bent... beetje zoals “ de pot verwijt de ketel...”