Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers. © © Bart Leye

“Eindeloos twijfelen met name de liberalen tussen paars-geel en paars-groen, als een koppel dat twist over de kleur van de muren van zijn gastentoilet”

26 mei, dat was verkiezingsdag. 26 november, dat is vandaag. Tussen de twee ligt een half jaar. In die tijd is er van alles gebeurd maar niets veranderd. Nog altijd staren de verliezende partijen naar hun eigen navel. Nog altijd laten ze hun eigenbelang primeren boven het landsbelang. 

7 reacties

 • Marc Rooms

  1 jaar geleden
  Vlaanderen moet onafhankelijk zijn. Wij hebben buiten dat plastiek kaartje niets met de Walen gemeen. Een linkse Waals gedomineerde regering waar absoluut geen grond voor is in Vlaanderen, neen bedankt. En eigenlijk is onze Vlaamse regering zonder VB ook niet representatief voor de verkiezing uitslag met dank aan de liberale verraders
 • Wernet Brusselmans

  1 jaar geleden
  Hoe kan je blind zijn voor de realiteit mijnheer Segers ... wat vandaag in deze nota staat heeft absoluut geen meerderheid in Vlaanderen ... zelfs niet een 1 derde meerderheid ....
 • Raymond Meyvaert

  1 jaar geleden
  Beste Jan Segers, waarom moeten de Vlamingen weer toegeven aan de Walen en kunnen de Vlaamse partijen niet samen aan één kant staan om te bekomen wat de Vlaamse kiezer heeft gevraagd?! Waarom altijd de schuld aan N-VA? Is de Vlaamse regering met deze partij dan zo een wangedrocht? Ik huiver van de vaststelling dat altijd Vlaanderen moet plooien voor het Franstalig bastion dat nooit toegevingen zal en wil doen.
 • Jacky Denayer

  1 jaar geleden
  Beste Mr Segers , ik denk niet dat uw krant het in zijn hoofd zou halen om iemand aan te werven die jarenlang uw bedrijf beschimpt, kleineert of dagelijks belachelijk maakt tot sabotage toe. Dat is net wat Nva met België doet. Enig compris laat staan verantwoordelijkheid nemen is hun vreemd. Stop de dotaties aan partijen die diezelfde staat willen saboteren. Waar ergens ter wereld kan dit behalve hier...
 • guido Bervoets

  1 jaar geleden
  Het is naïef te denken dat deze onderhandelingen alleen maar een strijd is tussen de politieke partijen. Wees er maar zeker van dat er vanuit het bedrijfsleven - VBO, Unizo en VOKA - het grootkapitaal en zij die het land echt leiden, zware druk wordt uitgeoefend op de politieke kopstukken. Die zitten heus niet te wachten op confederalisme, jarenlange stilstand, onrust en nog meer economische achteruitgang. Ik denk niet dat zij op dit ogenblik nog de beste maatjes zijn met BDW en de N-VA.
 1. PREMIUM

  Foto op achtergela­ten gsm breekt inbreker zuur op

  Een twintiger is veroordeeld tot twee jaar cel voor verschillende inbraken en diefstallen. Hij verloor bij één van die pogingen zijn gsm, wat hem uiteindelijk de das om zou doen. In de nacht van 7 op 8 maart wilde de man een woning in Zaventem binnendringen. Hij slaagde erin een rolluik te forceren en het raam in te slaan. Maar door het lawaai dat hij gemaakt had, wekte hij de bewoner. Tijdens z'n vlucht viel zijn gsm uit zijn zak. De gealarmeerde politie vond een foto van de dader op de gsm en stuurde deze meteen door naar alle patrouilles. Met succes, want even later kruiste één van die patrouilles een verdachte man die wel erg leek op de man op de foto. Die probeerde nog te vluchten, maar dat kon niet baten. In zijn rugzak troffen de agenten gsm's, juwelen en laptops aan. Deze konden gelinkt worden aan twee andere inbraken en enkele diefstallen in de Brusselse metro. (WHW)
 2. Doorbraak als lesbische cheerleader
  PREMIUM

  Doorbraak als lesbische cheerlea­der

  Hoewel ze al op vierjarige leeftijd begon met acteren, vergaarde Naya Rivera pas echt naam en faam door haar rol als lesbische cheerleader Santana in de muzikale reeks 'Glee'. Die vrolijke serie - geschreven door 'American Horror Story'-bedenker Ryan Murphy - liep van 2009 tot 2015 en was zeker tijdens de eerste seizoenen wereldwijd een enorme hit. Zo kaapte de show maar liefst vier Golden Globes weg. Het verhaal draait om een groep erg verschillende jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen: de McKinley High's Glee Club. Dolle pret op het scherm dus, maar achter de schermen ging het er minder vrolijk aan toe, met ruzies, jaloezie en zelfs verschillende doden (zie kader). (SDE)
 3. PREMIUM

  Camps

  Na de uitspraak van het Internationaal Sporttribunaal over de Financiële Fair Play van City voelen de grote clubs zich gesterkt om het geld te laten rollen als knikkers. Manchester City werd over de hele lijn vrijgesproken, de UEFA mag zijn wonden likken. Oud-premier Jean-Luc Dehaene draait zich niet eens meer om in zijn graf. Hij wist dat het wildste kapitalisme zou zegevieren. Voortaan kunnen voetbalclubs zonder enige tegenwind beurskoersen bepalen. Zie Kevin De Bruyne grinniken.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas