Jan Segers.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Segers. © © Bart Leye

“Eindeloos twijfelen met name de liberalen tussen paars-geel en paars-groen, als een koppel dat twist over de kleur van de muren van zijn gastentoilet”

26 mei, dat was verkiezingsdag. 26 november, dat is vandaag. Tussen de twee ligt een half jaar. In die tijd is er van alles gebeurd maar niets veranderd. Nog altijd staren de verliezende partijen naar hun eigen navel. Nog altijd laten ze hun eigenbelang primeren boven het landsbelang. 

7 reacties

 • marc rooms

  2 jaar geleden
  Vlaanderen moet onafhankelijk zijn. Wij hebben buiten dat plastiek kaartje niets met de Walen gemeen. Een linkse Waals gedomineerde regering waar absoluut geen grond voor is in Vlaanderen, neen bedankt. En eigenlijk is onze Vlaamse regering zonder VB ook niet representatief voor de verkiezing uitslag met dank aan de liberale verraders
 • Wernet Brusselmans

  2 jaar geleden
  Hoe kan je blind zijn voor de realiteit mijnheer Segers ... wat vandaag in deze nota staat heeft absoluut geen meerderheid in Vlaanderen ... zelfs niet een 1 derde meerderheid ....
 • Raymond en Nicole Meyvaert-Sacréas

  2 jaar geleden
  Beste Jan Segers, waarom moeten de Vlamingen weer toegeven aan de Walen en kunnen de Vlaamse partijen niet samen aan één kant staan om te bekomen wat de Vlaamse kiezer heeft gevraagd?! Waarom altijd de schuld aan N-VA? Is de Vlaamse regering met deze partij dan zo een wangedrocht? Ik huiver van de vaststelling dat altijd Vlaanderen moet plooien voor het Franstalig bastion dat nooit toegevingen zal en wil doen.
 • Jacky Denayer

  2 jaar geleden
  Beste Mr Segers , ik denk niet dat uw krant het in zijn hoofd zou halen om iemand aan te werven die jarenlang uw bedrijf beschimpt, kleineert of dagelijks belachelijk maakt tot sabotage toe. Dat is net wat Nva met België doet. Enig compris laat staan verantwoordelijkheid nemen is hun vreemd. Stop de dotaties aan partijen die diezelfde staat willen saboteren. Waar ergens ter wereld kan dit behalve hier...
 • guido Bervoets

  2 jaar geleden
  Het is naïef te denken dat deze onderhandelingen alleen maar een strijd is tussen de politieke partijen. Wees er maar zeker van dat er vanuit het bedrijfsleven - VBO, Unizo en VOKA - het grootkapitaal en zij die het land echt leiden, zware druk wordt uitgeoefend op de politieke kopstukken. Die zitten heus niet te wachten op confederalisme, jarenlange stilstand, onrust en nog meer economische achteruitgang. Ik denk niet dat zij op dit ogenblik nog de beste maatjes zijn met BDW en de N-VA.
 1. Leger start intern onderzoek naar wantoestanden in Marche-les-Dames
  PREMIUM

  Leger start intern onderzoek naar wantoestan­den in Mar­che-les-Da­mes

  "We tolereren geen wantoestanden", zegt de nieuwe legerbaas Michel Hofman over de incidenten in het trainingscentrum voor paracommando's in Marche-les-Dames die 'De Morgen' vorige week onthulde. "Niet gisteren, niet vandaag en zeker niet morgen." In samenspraak met minister van Defensie Philippe Goffin (MR) startte hij eenintern onderzoek op. "We gaan ons niet verstoppen achter de juridische procedures die lopen. Het intern onderzoek moet de feiten blootleggen en aantonen welke lessen we kunnen trekken", zei Hofman tijdens zijn eerste optreden in het parlement. Sinds vrijdag leidt hij het leger. 'De Morgen' onthulde op basis van getuigenissen en documenten hoe rekruten in Marche-les-Dames al jarenlang regelmatig mishandeld worden door hun eigen onderrichters. Het gaat van ongeoorloofde opdrachten tot brutaal geweld. In 2016 werden bijvoorbeeld drie rekruten in elkaar geslagen door hun instructeurs tijdens een oefening. Oppositiepartij sp.a dringt aan op een extern onderzoek. (DM)
 2. VIDEO. “We werken elke dag tegen de deadline”: zo wordt uw nieuwe krant gemaakt
  Play

  VIDEO. “We werken elke dag tegen de deadline”: zo wordt uw nieuwe krant gemaakt

  De voorbije maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe lay-out van Het Laatste Nieuws. Daar heeft u niets van gemerkt, want elke ochtend lag er weer een krant in tienduizenden brievenbussen en honderden krantenwinkels. Maar hoe wordt Het Laatste Nieuws eigenlijk gemaakt? Naar aanleiding van de vernieuwde krant die vanaf vandaag in de bus ligt, tonen we u in deze korte documentaire hoe Het Laatste Nieuws elke dag de deadline haalt. Van de ochtendlijke redactievergadering tot en met de laatste pagina die naar de drukkerij wordt gestuurd.