Steve Bakelmans
Volledig scherm
PREMIUM
Steve Bakelmans © RV

Eerst verkrachtte hij zijn ex. Dan sms'te hij: "Sorry"

"Fuck. Godverdomme. Aaarg! 'k Zal zelf naar de flikken gaan. Er was toch niets met mij aan te vangen. I am sorry." Dat sms'te Steve Bakelmans, de moordenaar van Julie Van Espen, naar een van zijn vorige slachtoffers, vlak nadat hij haar had verkracht.

10 reacties

 • Mario Tersago

  2 jaar geleden
  Laat ons allemaal schuilen achter wetten en procedures, terwijl er voor u (edelachtbare, de rechter bij HvB), een recidivist staat die geen normbesef heeft, hervalt in geweldadige gewoontes waaronder verkrachting, een inmiddels meermaals gearresteerd en veroordeeld is. Vergeet deze feiten en laat dit gevaar gewoon terug los op de maatschappij die hij reeds de rug heeft toegekeerd. Ongeacht zijn geestestoestand en dat deze feiten verjaard zijn is dit, onverantwoord en niet te begrijpen!
 • Jules Steenwinckel

  2 jaar geleden
  Die verkrachter en moordenaar zal worden opgevolgd door zielenknijpers krijgt medicijnen en na een tijdje mag hij buiten en hij kan opnieuw beginnen .
 • Joelle Mertens

  2 jaar geleden
  Een overduidelijke narcist van de ergste soort. Alles klopt. Trauma opgelopen in zijn jeugd, gevoelens totaal afgesloten. Sex- drank- en drugsverslaafd. Hij mag nooit meer vrij komen want hij is onmogelijk te veranderen.
 • Paul Clercq

  2 jaar geleden
  Als hij geen normbesef heeft waarom laat hij hem vrij?Wat een rechter is dat?
 • Tim Claes

  2 jaar geleden
  Die man hoort niet thuis in een samenleving en had al lang opgesloten moeten zitten, hetzij in een gevangenis, hetzij in een instelling maar hoe dan ook zonder de mogelijkheid dat hij ooit nog in onze samenleving zou terecht kunnen komen. Je zou denken dat ruim 20 jaar na de misdaden van Dutroux, dat onze politici het rechtssysteem voldoende zouden hervormd hebben om dergelijke mensen sneller en efficiënter aan te pakken. Maar blijkbaar is dat nog steeds geen prioriteit!
 1. PREMIUM

  Spaanse koning wil Juan Carlos naar Dominicaan­se Republiek verbannen

  Gaat de Spaanse koning Felipe zijn vader Juan Carlos verbannen naar de Dominicaanse Republiek? Eerstdaags maakt het huidige staatshoofd de sanctie bekend die aan de voormalige regent wordt opgelegd. Juan Carlos (82) is verwikkeld in een schandaal van smeergeld en witwasserij. Hij kreeg van de koning van Saudi-Arabië 88 miljoen als dank voor bewezen diensten, en sluisde meteen 65 miljoen door naar een minnares bij wie hij een kind heeft. Van de rest van het geld kwam geregeld 300.000 euro cash vanuit Zwitserland in Madrid aan. (PhG)
 2. PREMIUM

  Stemming abortuswet kan over de zomer getild

  Als er donderdag gestemd wordt over de versoepelde abortuswet, zullen zeker niet alle parlementsleden van 'pro-partijen' Groen, Open Vld en MR het groene knopje induwen. Het inhoudelijke debat draait nu op volle toeren en vooral de depenalisering van abortus - waardoor de arts bijna volledig buiten vervolging wordt gesteld - kan voor een aantal parlementairen niet door de beugel. Met een amendement kan daar mogelijk een mouw aan gepast worden, wat het abortusdossier kan evacueren tot na de zomer.
 1. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt

 2. Aanhangwagen gaat overkop na slippartij
  Play

  Aanhangwa­gen gaat overkop na slippartij