trio threesome
Volledig scherm
PREMIUM
trio threesome © Shutterstock

Een trio, dat is onze meest voorkomende seksfantasie. Hierover fantaseren we nog

Of we ons tussen de lakens braaf aan de missionaris houden of weleens een spectaculaire handstand doen, het is in de hersenpan dat alles kan en alles mag. In 300 gesprekken zocht een Nederlands-Vlaams duo naar onze erotische fantasieën, goed voor tonnen schaamte en taboes. En achteraf: bevrijding.

5 reacties

 • Leo Duym

  1 jaar geleden
  Ik hou het op een Quatro, dan kunnen we na afloop een kaartje leggen.
 • Cedric Dellasz

  1 jaar geleden
  een trio is altijd leuk, ik zie niet waarom zoveel vrouwen er tegen zijn. zijn ze bang dat ze worden bestempeld als goedkope matras?
 • Marc LInden

  1 jaar geleden
  twee vrouwen en 1 man, maar wat met één vrouw en 2 mannen
 • Joachim Van meerhaeghe

  1 jaar geleden
  Hmmmm al regelmatig triootjes gedaan met heel mooie dames... wel in saunaclubjes maar o zooooo zalig...
 • Melanie Van den broeck

  1 jaar geleden
  Toch niet nee nooit
 1. Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronaregels niet gerespecteerd"
  PREMIUM

  Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronare­gels niet gerespec­teerd"

  Een bezorgde moeder uit Erpe-Mere slaat alarm over de drukte in Walibi. De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat het park de veiligheidsregels dit weekend amper respecteerde. "Mensen stonden vaak zonder mondmasker dicht bij elkaar in de rij voor de attracties. Groepjes uit verschillende 'bubbels' moesten ook bij elkaar in de karretjes zitten. Het is dat ik mijn zoontje niet wilde teleurstellen - anders was ik direct vertrokken. Walibi verzekerde me dat er maximaal 3.000 mensen tegelijk in het park mochten. Naar mijn gevoel waren dat er veel meer."
 2. Vooral op de dijk koppenlopen
  PREMIUM

  Vooral op de dijk koppenlo­pen

  Tijdens het eerste zonnige zomerweekend zonder lockdown kleurde de druktebarometer van de kust vooral 'gezellig' groen. In Knokke, De Panne en Oostende sloeg hij heel even oranje uit, wat wijst op 'zeer druk'. In De Panne kwam dat door de zaterdagmarkt, in de grootste stad aan onze kust was het gisteren van 14 tot 16 uur het geval tussen Thermae Palace en het Zeeheldenplein. In dat stuk strand vind je amper Oostendenaars, maar vooral dagjestoeristen die net van de trein komen. "We hebben het al eerder gezegd en dit bewijst het: deze strandzones zijn de 'moeilijkste' plaatsen", stelt burgemeester Bart Tommelein (Open Vld). "Ik heb veel commentaar gekregen op het invoeren van ons aanmeldingssysteem, maar allicht zullen we het deze week moeten opstarten voor die strandzones." Opvallend: hoewel de dijk - zoals blijkt uit onderstaand beeld - veel volk over zich heen kreeg, was het op het strand best rustig. De druktebarometer is te raadplegen op dekust.be.