Pas op haar 25ste ontdekte Steph Raeymaekers toevallig dat ze verwekt was door een spermadonor. Nog eens 8 jaar later besloot ze haar biologische vader te gaan zoeken.
Volledig scherm
PREMIUM
Pas op haar 25ste ontdekte Steph Raeymaekers toevallig dat ze verwekt was door een spermadonor. Nog eens 8 jaar later besloot ze haar biologische vader te gaan zoeken. © Photonews

"Een DNA-test voor de fun. En toen vond mijn halfbroer mij"

Zijn schoonvader was bezig met stamboomonderzoek en had voor de hele familie DNA-testen gekocht. En dus dééd Frederic de test, louter voor de fun. Bleek hij plots een halfzus te hebben. Die halfzus, Steph Raeymaekers, werd veertig jaar geleden verwekt met het zaad van een spermadonor.

3 reacties

 • Serge Aernoudt

  3 jaar geleden
  Ik deel jouw mening Sabine
 • walter De Witte

  3 jaar geleden
  Zo een fundamentele wijziging mag naar mijn mening nooit afhangen van 1 referendum. Mocht ik het voor het zeggen hebben zou ik in het begin van de onderhandelingen een referendum houden, ondertussen zijn we 3 jaar verder en hebben de Britten alle debatten gehoord. Daarom zou ik dan nog eens naar de opinie peilen. Zou de uitslag dezelfde zijn, is het beklonken. Wanneer niet hou dan een derde referendum en tel die bij de vorige zo heb je 2 tegen 1. Dan hou je rekening met de wil van de bevolking.
 • Sabine Van de Kerkhove

  3 jaar geleden
  Daar zijn ze ook nog niet van thuis met dat donorgedoe. Als ze zo verder doen gaat het nog tot inteelt, incest op grote schaal worden. Er zullen zo nog veel kinderen met afwijkingen geboren worden. Anoniem zou moeten verboden zijn.
 1. PREMIUM

  Atalanta haalt opnieuw uit, assist Castagne

  Atalanta denderde ook tegen Brescia verder. De ploeg van Timothy Castagne won met 6-2 en springt zo over Lazio en Inter naar de tweede plek. De Rode Duivel, die na 73 minuten gewisseld werd, gaf een assist - al deed Ruslan Malinovskyi (ex- RC Genk) het werk vooral zelf. De grote man bij de thuisploeg was echter de Kroaat Mario Pasalic, met drie doelpunten. De teller van Atalanta in de Serie A dit seizoen staat nu op 93 goals. In de G5-competities doet enkel Bayern München (100) beter. Atalanta heeft nog vijf matchen om die kaap te ronden. (TLB)
 1. PREMIUM

  Supercame­ra bewijst nut: politie haalt bootje met elf opvarenden uit zee

  In De Panne heeft de politie Westkust vrijdagavond rond 21 uur een zodiac met elf opvarenden onderschept, onder wie enkele jonge kinderen. Volgens hun verklaringen wilden ze gewoon van De Panne naar Oostende varen. "Levensgevaarlijk. Ongetwijfeld was deze tocht fataal afgelopen zonder ingrijpen", zegt het parket van Veurne. Volgens het parket werd het bootje opgemerkt dankzij het gloednieuwe camerasysteem van de politie Westkust, dat zicht biedt over de volledige kustlijn van De Panne. De politie vermoedde dat er mensensmokkelaars aan het werk waren en rukte meteen uit. Het bootje werd al onderschept nog voor het goed en wel op zee zat. De opvarenden bleken mensen met een migratieachtergrond die al tien jaar in Oostende staan ingeschreven. Een kind aan boord was amper anderhalf jaar oud. Allen mochten beschikken na verhoor. Toch zal er nog verder onderzoek gebeuren naar de redenen voor de late excursie. (BBO)
 2. PREMIUM

  Argenta stelt 143 automaten buiten werking

  Criminelen hebben opnieuw een digitale plofkraak gepleegd op twee bankautomaten van spaarbank Argenta. Eind juni gebeurde dat ook al - voor de eerste keer in ons land - in de Antwerpse gemeenten Borsbeek en Ranst. Het voorbije weekend sloegen de daders toe in Roeselare en Ingelmunster. Bij een digitale plofkraak manipuleren hackers het computersysteem dat een geldautomaat aanstuurt, zodat die biljetten begint uit te spuwen. Argenta schakelt nu tijdelijk 143 geldautomaten van dit type uit. Het gaat om het oudste type, dus de toestellen zouden later dit jaar sowieso vervangen worden. "We bekijken of die operatie versneld kan gebeuren", klinkt het. Of er ook een buit is gemaakt, is onduidelijk. (LSI)
 3. PREMIUM

  De Block pakt asielmis­bruik harder aan

  Minister van Asiel en Migratie Maggie De Block (Open Vld) gaat misbruik van de asielprocedure door zogenaamde 'Dubliners' harder aanpakken. Dat zijn asielzoekers die naar ons land gekomen zijn, terwijl ze eigenlijk onder de verantwoordelijkheid vallen van een ander Europees land. Hun aandeel groeide vorig jaar aan tot 43% van al onze asielzoekers. Maar van die 11.882 'Dubliners' is nog geen tiende teruggekeerd naar het bevoegde land. De Block wil ze nu desnoods zelfs opsluiten in gesloten centra om dat terugkeercijfer hoger te krijgen. "Dit misbruik van de asielprocedure zorgt voor een onnodige werklast en legt een te grote druk op ons opvangnetwerk."