Exclusief voor abonnees

Drugskoks laten hulpjes het vuile werk doen: drie drugsmengers sterven door giftige dampen

De straat waar de loods ligt, met een groot bos erachter, werd urenlang hermetisch afgesloten.
Marco Mariotti De straat waar de loods ligt, met een groot bos erachter, werd urenlang hermetisch afgesloten.
Drie leden van een drugsbende zijn gisteren door de politie dood teruggevonden in een loods in het Limburgse Eksel waar synthetische drugs gemaakt werden. "Het trio stierf vermoedelijk door het inademen van giftige dampen", klinkt het bij het parket. De tip aan de politie over de dode drugsmengers liep binnen vanuit Eindhoven.

Je hebt 19% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Paul Buckens

    Voor de voorstanders van legalisering die menen dat de illegale circuits zullen verdwijnen:In Nederland is er met de koffieshops en hun gedoogbeleid al jaren een de facto een legalisering door de tolerantie. Ze komen uit Nederland hier wel hun cannabis kweken en planten hier hun druglabo's , zelfs als het bij ons verboden is , zo blijven ze onder de Nederlands politionele radar.