Door een verkeersongeval arriveerde de 79-jarige uroloog met een rollator aan het gerechtsgebouw van Antwerpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Door een verkeersongeval arriveerde de 79-jarige uroloog met een rollator aan het gerechtsgebouw van Antwerpen. © Photo News

Drie nieuwe klachten van misbruik tegen Bo Coolsaet (79): “Dit dossier krijgt een groot Bart De Pauw-gehalte”

De procureur vraagt de vrijspraak voor uroloog Bo Coolsaet (79). Een jonge vrouw beweert als minderjarige door de dokter te zijn aangerand en verkracht. "Dit dossier begint een zeer groot Bart De Pauw-gehalte te krijgen", vindt advocaat Kris Luyckx.

10 reacties

 • Roger Deprez

  2 jaar geleden
  Zoveel aanklagen is er dan toch misschien vuiligheid aan de hand, indien dat zo is hopelijk een strenge straf en geen verzachtende omstandigheden.
 • Mi Janssens

  2 jaar geleden
  Advocaat Kris Luyckx gaat hier zijn boekje te buiten met dossieren te vergelijken. Is dus van laag niveau! Hier zijn blijkbaar medisch verhalen en feiten bij betrokken. Dus dit zou verboden moeten worden om zo laaggronds te handelen tegenover slachtoffers. Hier is een proces bezig!
 • Gustaaf S

  2 jaar geleden
  Advocaat Luyckx waarom spreekt u over een groot Bart de Pauw gehalte? Volgens mijn weten pleegde Bart enkel smsjes. Dat is een heel groot verschil hoor van wat we hier lezen!!!
 • Edwige Spiegel

  2 jaar geleden
  Hoop dat, in geval van vrijspraak, de media dan evenzo netjes de volledige namen van de aanklagers publiceert, zodat iedereen weet wie met die valse beschuldigingen is afgekomen.
 • censor

  2 jaar geleden
  Artsen hebben de neiging alle onkiese dingen te ontkennen, verkeerde diagnose, verkeerde medicatie enz.....zeker chirurgen hebben een broertje dood aan klare taal en daarom al geloof ik die dames...Coolsaet voelt zich verheven , publiceerde boeken, oa. het penseel van de liefde....en via advocaat communiceren...blijkbaar niet veel interessants te vertellen.