Exclusief voor abonnees

Drie nieuwe klachten van misbruik tegen Bo Coolsaet (79): “Dit dossier krijgt een groot Bart De Pauw-gehalte”

Door een verkeersongeval arriveerde de 79-jarige uroloog met een rollator aan het gerechtsgebouw van Antwerpen.
Photo News Door een verkeersongeval arriveerde de 79-jarige uroloog met een rollator aan het gerechtsgebouw van Antwerpen.
De procureur vraagt de vrijspraak voor uroloog Bo Coolsaet (79). Een jonge vrouw beweert als minderjarige door de dokter te zijn aangerand en verkracht. "Dit dossier begint een zeer groot Bart De Pauw-gehalte te krijgen", vindt advocaat Kris Luyckx.

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Zoveel aanklagen is er dan toch misschien vuiligheid aan de hand, indien dat zo is hopelijk een strenge straf en geen verzachtende omstandigheden.

 • Mi Janssens

  Advocaat Kris Luyckx gaat hier zijn boekje te buiten met dossieren te vergelijken. Is dus van laag niveau! Hier zijn blijkbaar medisch verhalen en feiten bij betrokken. Dus dit zou verboden moeten worden om zo laaggronds te handelen tegenover slachtoffers. Hier is een proces bezig!

 • Gustaaf Senrame

  Advocaat Luyckx waarom spreekt u over een groot Bart de Pauw gehalte? Volgens mijn weten pleegde Bart enkel smsjes. Dat is een heel groot verschil hoor van wat we hier lezen!!!

 • Edwige Spiegel

  Hoop dat, in geval van vrijspraak, de media dan evenzo netjes de volledige namen van de aanklagers publiceert, zodat iedereen weet wie met die valse beschuldigingen is afgekomen.

 • guido vermeyen

  Artsen hebben de neiging alle onkiese dingen te ontkennen, verkeerde diagnose, verkeerde medicatie enz.....zeker chirurgen hebben een broertje dood aan klare taal en daarom al geloof ik die dames...Coolsaet voelt zich verheven , publiceerde boeken, oa. het penseel van de liefde....en via advocaat communiceren...blijkbaar niet veel interessants te vertellen.