Exclusief voor abonnees

Door dermatologen geprezen zonnecrème scoort als enige slecht bij Test-Aankoop: factor 50+ op etiket, factor 15 op uw huid

Een kind houdt een fles zonnecrème vast.
Thinkstock Een kind houdt een fles zonnecrème vast.
Van alle zonnecrèmes die Test-Aankoop onder de loep nam, kreeg slechts één een heel slecht rapport. Hoewel het merk ISDIN meer dan factor 50 belooft, beschermt hij maar met factor 15. En laat dat nu net een merk zijn dat een goede reputatie heeft bij dermatologen.

Je hebt 14% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • guido vermeyen

  Gebruik nooit zonnecrème, zonnebaden doe je voorzichtig eerst een half uur dan meer en meer..enkel het hoofd bedekken met een hoed, je moet de huid de kans geven zich aan te passen.

 • MYRTHE PASS

  Vichy is een goede crème.

 • Lara Debie

  Zonnecreme is zelfs schadelijk voor de huid/gezondheid.

 • Hugo Frizzante

  Wat een debiele reacties. Ik heb huidkanker gehad, een type 3B kanker. Ik heb verschillende operaties moeten ondergaan en ben er nog niet door. Je moet niet verbranden om door UV aangetast te worden dat is ook het gevaar van zonnen. Je ziet het niet, je voelt het niet. Je krijgt een lekker tintje tot je de schade meet aan die mensen hun huid. Of tot er een verdacht vlekje verschijnt zoals bij mij, dat vlekje veranderde alles. Ik ben nu zwaar invalide.

 • Roger Cooks

  Ze zullen die dermatologen wel wat in de zakken geschoven hebben zeker?