Een kind houdt een fles zonnecrème vast.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kind houdt een fles zonnecrème vast. © Thinkstock

Door dermatologen geprezen zonnecrème scoort als enige slecht bij Test-Aankoop: factor 50+ op etiket, factor 15 op uw huid

Van alle zonnecrèmes die Test-Aankoop onder de loep nam, kreeg slechts één een heel slecht rapport. Hoewel het merk ISDIN meer dan factor 50 belooft, beschermt hij maar met factor 15. En laat dat nu net een merk zijn dat een goede reputatie heeft bij dermatologen.

12 reacties

 • censor

  2 jaar geleden
  Gebruik nooit zonnecrème, zonnebaden doe je voorzichtig eerst een half uur dan meer en meer..enkel het hoofd bedekken met een hoed, je moet de huid de kans geven zich aan te passen.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Vichy is een goede crème.
 • Lara Debie

  2 jaar geleden
  Zonnecreme is zelfs schadelijk voor de huid/gezondheid.
 • Hugo Frizzante

  2 jaar geleden
  Wat een debiele reacties. Ik heb huidkanker gehad, een type 3B kanker. Ik heb verschillende operaties moeten ondergaan en ben er nog niet door. Je moet niet verbranden om door UV aangetast te worden dat is ook het gevaar van zonnen. Je ziet het niet, je voelt het niet. Je krijgt een lekker tintje tot je de schade meet aan die mensen hun huid. Of tot er een verdacht vlekje verschijnt zoals bij mij, dat vlekje veranderde alles. Ik ben nu zwaar invalide.
 • Roy Coocks

  2 jaar geleden
  Ze zullen die dermatologen wel wat in de zakken geschoven hebben zeker?
 1. PREMIUM

  Politie vindt 37 kilo cocaïne tussen steenkool en 1,7 miljoen euro en 20 kilo goud na huiszoekin­gen

  In de Gentse haven heeft de politie vorige week een drugstransport onderschept waarbij 37 kilogram cocaïne (straatwaarde 2,6 miljoen euro) verborgen zat in een steenkoollading. Terwijl de politie bezig was, kwam een wagen met drie mannen toe, voorzien van materiaal om toegang te krijgen tot het schip en de lading te doorzoeken. Het gaat om twee Belgen van 36 en 37 jaar en een 26-jarige Albanees. Op bevel van de onderzoeksrechter volgden bijkomende huiszoekingen. In Zele werd de 47-jarige eigenaar van de wagen gearresteerd, en in Antwerpen trof de politie een geladen pistool, een grote hoeveelheid cash geld (ongeveer 1,7 miljoen euro) en 20 kilogram in goudstaven aan. In de flat werden twee Albanezen van 26 en 30 opgepakt. (WSG)
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.