Exclusief voor abonnees

Doodverklaarde IS’er uit Antwerpen zit vast bij Koerden

ZELFS ZIJN MOEDER DACHT DAT HIJ GESNEUVELD WAS

Kos
Abdellah Nouamane (24), één van onze beruchtste Syriëstrijders, zit vast bij de Koerden. Dat zou blijken uit beelden die daar in een gevangenis zijn gedraaid. De 'zwaarst beveiligde'. Maar uitgerekend daar waren er al zeker twee grootschalige ontsnappingspogingen.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

103 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Cornelis Nepos

  Er zijn in dit land genoeg perverse advocaten om die sukkelaar naar hier te halen. leefloon en sociale woning voor bewezen diensten.

 • Erwin De Mulder

  Frieda waar ben je mee bezig.Iemand die zelf zegt alles wat ook maar met België te maken heeft de lucht in te blazen zou jij niet te hard willen straffen!!!Sommige mensen leren of zullen het nooit leren.Dat is een sujet dat liefst zo gauw mogelijk uit de maatschappij verwijderd wordt en daar mee bedoel ik terechtstellen net zoals hij heeft gedaan met zovele onschuldigen.Inderdaad oog om oog tand om tand andere taal verstaan die moordenaars niet,ten andere geven die daar niet om ....

 • Anna Pauels

  Dat ze hem maar houden !!!

 • FRIEDA VAN KEYMEULEN

  Normaal zou de Belgische regering moeten tussenkomen om te voorkomen dat hij niet zwaarder dan in België.zou gestraft worden. Ginder is et meer ind richting 'oog om oog en tand om tand'. gaat veel sneller en schrikt af.

 • eric maier

  Dat de Koerden hem maar tegen de muur zetten en afschieten na een doodvonnis uitspraak. En dan mag hij zich gelukkig prijzen dat hij niet levend in brand word gestoken zoals zij doen bij vastgebonden gevangenen.Als er ene Belgische politieker gaar argumenteren om hem naar hier te halen, dat ze die dan ook maar in een Koerdische gevangenis steken. Dat tuig van IS heeft geen recht op leven na wat ze gedaan hebben.Ze staan dan ook voor niks, enkel een bende criminelen die aan bestialiteiten doen.