Een foto van Abdellah Nouamane gepost in juni 2014.
Volledig scherm
Een foto van Abdellah Nouamane gepost in juni 2014. © Foto RV

Doodverklaarde Antwerpse Syriëstrijder die dreigde met aanslagen in België, blijkt springlevend

Abdellah Nouamane (23), een Antwerpse Syriëstrijder die vorige zomer dood was verklaard, blijkt nu toch nog in leven te zijn. IS deed zelfs zijn moeder geloven dat hij sneuvelde. Dat zou kunnen betekenen dat hij met plannen rondloopt voor een aanslag op westerse bodem.

106 reacties

 • Patrizia Drowaert

  3 jaar geleden
  Wat doet die moeder op een verkiezing lijst? Ze dacht dat haar zoon dood was wat een klucht ze hoopt dat ze binnenkort haar zoon kan omarmen zeker. Schandalig dat dit allemaal kan in België.
 • Maurits Hoft

  3 jaar geleden
  Ze zullen het hier in dit België van vandaag nooit leren, zelfs in geen 100 jaar!!! Hoe achterlijk en stom gaat deze regering nog blijven handelen en hoe lang blijven wij dit aanvaarden!!! Hij is dood verklaard en ondertussen zit hij gewoon bij andere zo gezegde gesneuvelde Syrië strijders plannen te maken om aanslagen te plegen hier in België en Europa!!
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Binnenkort zit die hier , met uitkering en sociale woning.
 • eric maier

  3 jaar geleden
  De Block moet hem terughalen. Ze kunnen hem proberen te berechten, en laten hem met een enkelband wat rondhangen. Wees maar zeker dat er hier al heel wat zitten, verdoken tussen de familie. Het is ook de plicht van de moslimgemeenschap hen te weren ,maar dat doen ze niet. We zijn tenslotte toch ongelovigen in hun ogen. ik wil maar zeggen dat zij ook morele plichten hebben maar het gewoon nalaten.
 • Victor OOMS

  3 jaar geleden
  Vlug naar hier halen zodat deze gruwel zijn gang kan gaan. wanneer mogen wij weer een wapen in huis halen om ons te kunnen verdedigen tegen dit uitschot? Op ons gerecht kunnen wij niet rekenen, want het zijn vreemdelingen, en de politie gaat handen te kort hebben om dit in te tomen.
 1. Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronaregels niet gerespecteerd"
  PREMIUM

  Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronare­gels niet gerespec­teerd"

  Een bezorgde moeder uit Erpe-Mere slaat alarm over de drukte in Walibi. De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat het park de veiligheidsregels dit weekend amper respecteerde. "Mensen stonden vaak zonder mondmasker dicht bij elkaar in de rij voor de attracties. Groepjes uit verschillende 'bubbels' moesten ook bij elkaar in de karretjes zitten. Het is dat ik mijn zoontje niet wilde teleurstellen - anders was ik direct vertrokken. Walibi verzekerde me dat er maximaal 3.000 mensen tegelijk in het park mochten. Naar mijn gevoel waren dat er veel meer."
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?