Een foto van Abdellah Nouamane gepost in juni 2014.
Volledig scherm
Een foto van Abdellah Nouamane gepost in juni 2014. © Foto RV

Doodverklaarde Antwerpse Syriëstrijder die dreigde met aanslagen in België, blijkt springlevend

Abdellah Nouamane (23), een Antwerpse Syriëstrijder die vorige zomer dood was verklaard, blijkt nu toch nog in leven te zijn. IS deed zelfs zijn moeder geloven dat hij sneuvelde. Dat zou kunnen betekenen dat hij met plannen rondloopt voor een aanslag op westerse bodem.

106 reacties

 • Patrizia Drowaert

  3 jaar geleden
  Wat doet die moeder op een verkiezing lijst? Ze dacht dat haar zoon dood was wat een klucht ze hoopt dat ze binnenkort haar zoon kan omarmen zeker. Schandalig dat dit allemaal kan in België.
 • Maurits Hoft

  3 jaar geleden
  Ze zullen het hier in dit België van vandaag nooit leren, zelfs in geen 100 jaar!!! Hoe achterlijk en stom gaat deze regering nog blijven handelen en hoe lang blijven wij dit aanvaarden!!! Hij is dood verklaard en ondertussen zit hij gewoon bij andere zo gezegde gesneuvelde Syrië strijders plannen te maken om aanslagen te plegen hier in België en Europa!!
 • Marc Statham

  3 jaar geleden
  Binnenkort zit die hier , met uitkering en sociale woning.
 • eric maier

  3 jaar geleden
  De Block moet hem terughalen. Ze kunnen hem proberen te berechten, en laten hem met een enkelband wat rondhangen. Wees maar zeker dat er hier al heel wat zitten, verdoken tussen de familie. Het is ook de plicht van de moslimgemeenschap hen te weren ,maar dat doen ze niet. We zijn tenslotte toch ongelovigen in hun ogen. ik wil maar zeggen dat zij ook morele plichten hebben maar het gewoon nalaten.
 • Victor OOMS

  3 jaar geleden
  Vlug naar hier halen zodat deze gruwel zijn gang kan gaan. wanneer mogen wij weer een wapen in huis halen om ons te kunnen verdedigen tegen dit uitschot? Op ons gerecht kunnen wij niet rekenen, want het zijn vreemdelingen, en de politie gaat handen te kort hebben om dit in te tomen.
 1. PREMIUM

  N-VA: "Iets anders dan tand trekken"

  In een opiniestuk dat vandaag in 'De Morgen' verschijnt, trekken N-VA-voorzitter Bart De Wever en Kamerlid Valerie Van Peel van leer tegen de wijziging van de abortuswet. Ze verwijten de voorstanders dat die abortus willen herleiden tot een gewone medische handeling, "vergelijkbaar met het trekken van een tand". Zo hebben ze grote problemen met de verlenging van de termijn waarbinnen abortus mogelijk is. "In bijna heel Europa ligt die tussen tien en twaalf weken. Dat heeft een reden: de foetus is dan maximaal 6 cm groot en de abortus gebeurt met een curettage. Op achttien weken, de helft van een zwangerschap, kan de foetus al zo'n 20 cm zijn en is er een minibevalling of verwijdering met instrumenten nodig. Dat leidt tot een grotere kans op complicaties en is ingrijpender voor de foetus, de moeder én de arts."