Exclusief voor abonnees

Doder van Mikey getrouwd na vlucht uit België

ASSISEN WEST-VLAANDEREN | DE ZAAK-VAN GEEL EN BETELGUIRIEV

Suleyman Betelguiriev, de doder van Mikey Peeters, is in Grozny - hoofdstad van Tsjetsjenië - een heel nieuw leven begonnen. Hij is er getrouwd met de dochter van een hoge magistraat en samen hebben ze een zoontje. Volgens zijn vader is hij "nog altijd van plan zich aan te geven". De familie van het slachtoffer lachte eens bitter bij zoveel cynisme. Toen de man excuses aanbood namens zijn zoon vloog vader Peeters recht. "Die zullen nóóit aanvaard worden!"

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

20 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Mathieu Peeters

  Zou die vrouw zich realiseren dat ze met een moordenaar getrouwd is , een zaak waar zij ook het slachoffer van kan worden. Om dan nog maar te zwijgen dat ze aan haar kind moet gaan zeggen dat de vader een krapuul van een moordenaar is.

 • RENE LENAERTS

  Er zijn zo van die landen waar banditisme een beroep is gelijk een ander. Zou zijn schoonvader de magistraat echt niet weten wat hier gebeurd is?

 • Jozef Karuranga

  Ze krijgen hem nog wel al zal het even duren.

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Van plan. Doe het dan hè rotte gast

 • Ingrid Vantroostenberghe

  Gewoon naar daar gaan ophalen en in de “bruidssuite” van de gevangenis dumpen