Dochter als topmodel op cover Sports Illustrated, vader sterft alleen in stacaravan

Belgisch topmodel Rose Bertram verliest papa aan CO-vergiftiging

De stacaravan van Dave Bertram in Nieuwpoort.
Bart Boterman De stacaravan van Dave Bertram in Nieuwpoort.
Op sociale media kon hij amper verbergen hoe trots hij was op zijn dochter Rose Bertram (24), Vlaams topmodel in het buitenland en vrouw van de Nederlandse voetballer Gregory van der Wiel. Toch kon het contrast tussen Dave Bertram en zijn dochter niet veel groter: alleen met zijn hondje, in een stacaravan op een camping in Nieuwpoort, overleed de man aan CO-vergiftiging.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jan Groenendaal

  Laat iedereen zijn leven kiezen. Ouderen bijeen proppen in een neurotische angstomgeving ('het kan elke moment gebeuren maar ook binnen 10 jaar'), ook wel zorgcentrum genoemd, of in een privacyloze observatie ruimte is voor velen geen optie. Een mooi kwaliteitsvol leven betekent soms risico's nemen. Een risicoloos leven bestaat overigens niet. De hedendaagse mens wordt gehersenspoeld tot en door controlefreaks. Het eindpunt van de obsessie naar volledige controle is zelfdestructie.

 • aaron aerts

  Moest ze misschien ok in die caravan gaan wonen ? Of hem een huis huren, wie doet dat nog voor z'n ouders ? Mijn ouders hebben niets als miserie in m'n leven gebracht én me in dit bestaan gebracht uit hun eigen egoistische verlangens. Maar konden het niet. Moet je dan als kind ook opdraaien voor hun incompetentie ? Dacht het niet.

 • Chris Devlaeminck

  Bezorgdheid en steun die ouders hun kinderen schenken is zelden wederkerig.

 • Shakira moessa

  Begrijp niet dat je een week geen contact hebt met je ouders ?

 • Ronny Cuypers

  Kan er iemand vertellen wat de job van de dochter te maken heeft met de dood van de vader?