Deze tien experts moeten België uit lockdown halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze tien experts moeten België uit lockdown halen. © Belga/Photo News/VTM

Dit zijn de 10 experts die ons uit de lockdown gaan halen

Tien experts - Vlamingen en Walen - krijgen de aartsmoeilijke taak om ons op een correcte manier uit deze crisis te loodsen. Ze moeten nadenken over hoe de maatregelen op termijn versoepeld kunnen worden. Maak kennis met 'Team Exit' dat premier Wilmès samenstelde. Voor een paar van hen de zoveelste loodzware taak in deze crisis.

57 reacties

 • Raymond Pauwels

  9 maanden geleden
  10 experts? 10 politiek gepistonneerd en ja! Exit zoals Oostenrijk kan zelfs niet, we hebben geen mondmaskers voor iedereen. Wat een grap hier. En maar toeteren hoe goed we wel bezig zijn. Er zijn er die het nog zelf geloven ook.
 • PATRICK SMITS

  9 maanden geleden
  Thijs heeft de Post naar de beurs gebracht. Als je ziet wat een Bpost-aandeel amper nog waard is (voor corona), betwijfel ik of dat deze man wel de juist toekomstvisie heeft.
 • Stefaan De Vos

  9 maanden geleden
  Waar is de Vlaamse econoom in het gezelschap? Een econoom die het gewest met de grote economische motor van het land kent zou in die groep toch mogen aanwezig zijn?
 • Willy Scholaart

  9 maanden geleden
  Ik woon nu in Spanje en wat ze in België doen zal mij worst wezen, hier hebben ze tenminste duidelijke regels zelfs de straten en banen worden ontsmet.
 • Nema De Geest

  9 maanden geleden
  Erwin Fiers, als er een partij is die al jarenlang roept om besparingen in gezondheidszorg dan is het NV-A. Als lid van de vorige regering federaal en vorige en huidige regering heeft de partij heel wat boter op het hoofd. Maar goed. Deze tien experts leggen hun plan best voor aan De Wever. Die weet altijd alles beter.
 1. PREMIUM

  Politie vindt 37 kilo cocaïne tussen steenkool en 1,7 miljoen euro en 20 kilo goud na huiszoekin­gen

  In de Gentse haven heeft de politie vorige week een drugstransport onderschept waarbij 37 kilogram cocaïne (straatwaarde 2,6 miljoen euro) verborgen zat in een steenkoollading. Terwijl de politie bezig was, kwam een wagen met drie mannen toe, voorzien van materiaal om toegang te krijgen tot het schip en de lading te doorzoeken. Het gaat om twee Belgen van 36 en 37 jaar en een 26-jarige Albanees. Op bevel van de onderzoeksrechter volgden bijkomende huiszoekingen. In Zele werd de 47-jarige eigenaar van de wagen gearresteerd, en in Antwerpen trof de politie een geladen pistool, een grote hoeveelheid cash geld (ongeveer 1,7 miljoen euro) en 20 kilogram in goudstaven aan. In de flat werden twee Albanezen van 26 en 30 opgepakt. (WSG)
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Gevecht tussen tijgerzussen levert spectaculaire beelden op
  Play

  Gevecht tussen tijgerzus­sen levert spectacu­lai­re beelden op

 2. Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen
  Play

  Politie zet grote middelen in om trucker wakker te krijgen