Exclusief voor abonnees

Dit koppel leerde elkaar kennen in de gevangenis, nu zijn ze getrouwd

Zij in een witte kanten jurk, hij in een strak blauw pak: zo stapten Kristel en Mike dinsdag in het huwelijksbootje. Op de huwelijksfoto poseren ze als 'Mr. & Mrs. Smith' - hun lievelingsfillm.
RV Zij in een witte kanten jurk, hij in een strak blauw pak: zo stapten Kristel en Mike dinsdag in het huwelijksbootje. Op de huwelijksfoto poseren ze als 'Mr. & Mrs. Smith' - hun lievelingsfillm.
De liefde laat zich door niks tegenhouden, ook niet door tralies. Een vluchtige blik in de bezoekersruimte deed de vonk overslaan tussen Mike Gielen (23) en Kristel Appelt (26). Hij heeft een enkelband na drugsfeiten, zij wordt verdacht van moord op haar ex. Maar deze week trouwden ze in de gevangenis. "Ik zal op haar blijven wachten. Zelfs al duurt het dertig jaar voor ze vrijkomt."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kevin Noël

    Al die moeite doen zouden ze gewoon eten en drinken moeten geven en 1 of 2 wandelingen. Kunt nog atijd trouwen binnen 10 jaar want veel langer zal ze toch niet vastzitten

  • Frank Joos

    Zien er 2 mooie crimineeltjes uit.