De kiezers stonden in rijen aan te schuiven afgelopen zondag, en dat terwijl vier jaar geleden amper de helft van de mensen kwam stemmen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kiezers stonden in rijen aan te schuiven afgelopen zondag, en dat terwijl vier jaar geleden amper de helft van de mensen kwam stemmen. © REUTERS

De zwijgende meerderheid is het ook beu in Hongkong

Bij lokale verkiezingen in Hongkong heeft de pro-democratische oppositie 86% van de zetels in de wacht gesleept. De kiezers maken zo een ferm statement naar de eigen regering én die in Peking.

0 reacties

  1. Zulte Waregem verpulvert KVK-record tijdens teambuilding
    PREMIUM

    Zulte Waregem verpulvert KVK-re­cord tijdens teambuil­ding

    De spelers van Essevee bivakkeren voor een tweedaagse teambuilding in de Ardennen. In La Roche werd de klassieke death ride gehouden met Saido Berahino in een hoofdrol. Marcq en De Ruyver zijn nog niet hersteld van hun blessure uit de oefenpartij tegen Cercle en konden niet aan de activiteiten deelnemen nu Essevee voor de eerste keer richting Ardennen trok. Opvallend was dat ook de (jonge) assistent-trainers Timmy Simons en Davy de fauw aan de esbattementen deelnamen. En er was nog een leuk detail voor de groep: de plaatselijke organisator liet weten dat het record van de traditionele 'brandweerproef' tot hiertoe op naam stond van KV Kortrijk met 52 seconden. En dat werd gisteren verpulverd door Essevee met 49 seconden. (ESK)