Exclusief voor abonnees

De wraak van wolvin Naya: Vlaming keert zich tegen jagers

In september is wolvin Naya van de radar verdwenen. Gedood door 'professionals', zei Natuur en Bos.
Natuurpunt In september is wolvin Naya van de radar verdwenen. Gedood door 'professionals', zei Natuur en Bos.
Sinds wolvin Naya verdween en vermoedelijk werd gedood, zijn jagers de gebeten hond. Hun krediet lijkt op: in enkele weken tijd hebben 400 Vlamingen gevraagd om hun achtertuin als jachtgebied te laten schrappen.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

221 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Femke Van de Vijver

  Kben eens benieuwd wie er allemaal eens graag een stukje wild eet... Iedereen is tegen de jagers maar ze eten bij kerst wel eens graag een stukje wild of kalkoen. Raar niet?

 • MYRTHE PASS

  Wie geeft nu zijn tuin als jachtgebied op??? Ik ben al heel mijn leven tegen jagers. Mijn moeder heeft mij van kleins af aan de liefde voor dieren bij gebracht en daar hoort zeker ook het in leven houden van dieren bij. Welk empathisch mens kan nu toekijken, dat hij zelf doodt en het leven laat wegebben uit een mooi dier??? Dit zijn mensen ZONDER GEWETEN!!!

 • Degeest Etienne

  Na het lezen van deze artikels hoop ik dat het voor iedereen sobere feestdagen worden zonder een stukje wild, zonder kreeft, oesters (worden levend gekookt), zonder fois gras (vervetten van de lever is verschrikkelijk), zonder een zelf vetgemeste kalkoen die geslacht wordt. Elk jaar is het een nieuwsitem hoeveel van dit alles wordt ingevoerd.

 • Pol Blindeman

  Heeft niks te maken voor of tegen de wolf. Wel dat er zijn die denken van uw eigendom in te kleuren als hun jachtgebied.

 • Johnny Temmerman

  fout ligt bij de minister die bewoonde gebieden zomaar als jachtgebied heeft verklaard.Zolang er niks gebeurd hoef je niks te ondernemen.Gebeurd er wel iets dan goede advokaat inschakelen en staat verantwoordelijk stellen.Mss dat de volgende minister dan wel wat wijzer is dan de vorige.Hier zijn de jagers wel voorzichtig dat ze niet in de richting van het bewoond gebied schieten.Chapeau voor hun goede werk want anders floreren sommige diersoorten als ratten.