Exclusief voor abonnees

De Vlaamse regering moet stoppen zich blind te staren op hetgeen waarvoor ze niét verantwoordelijk is

Noël Slangen overschouwt de politieke week

Jan Jambon.
Belga Jan Jambon.
Iedereen heeft moeite om regels te volgen die om de haverklap wijzigen. Het weze minister-president Jan Jambon daarom vergeven dat hij niet wist dat een vermenigvuldigingsdans nog steeds uit den boze is. Verwarrende tijden, en laat ons daarom maar hopen dat Jambon te vroeg begonnen is met het vieren van de Vlaamse feestdag.

Je hebt 15% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean Pierre Dekeersmaecker

  De ogen van Nva zijn inderdaad veel groter dan hun buik. Leer eerst wandelen voor je probeert te lopen. De aanpak van corona door de Vlaamse regering was de beste reclame tegen confederalisme.

 • daan aerts

  Den Hesp zijn uitspraken moet je met een zak zout nemen ( molenbeek opkuisen ,garant staan voor 1200 corona tracers .nog meer ministers aan de vetpotten zitten enz.)

 • chris delanghe

  Dit land is echt onbestuurbaar geworden. Waarvoor betalen wij nog belastingen?

 • Peter Van De voorde

  Er komt een dag dat we niet meer schrijven als commentaar, maar dat we weer op de straten komen om ons ongenoegen te uiten . We hebben veel geduld maar het raakt ook eens op .

 • geert jespers

  Herfederaliseren is geen oplossing omdat de nu bestaande structuren gewoon zouden blijven bestaan ... dit op één of andere manier! Denk je nu echt dat die 6 regeringen gaan verdwijnen met al die postjespakkers? Probleem is dat Wallonië met zijn beslag van 70% in dit landje alles dicteert en wat erger is, Vlaanderen subsidieert dit al decennia.