Jan Jambon.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Jambon. © Belga

De Vlaamse regering moet stoppen zich blind te staren op hetgeen waarvoor ze niét verantwoordelijk is

Iedereen heeft moeite om regels te volgen die om de haverklap wijzigen. Het weze minister-president Jan Jambon daarom vergeven dat hij niet wist dat een vermenigvuldigingsdans nog steeds uit den boze is. Verwarrende tijden, en laat ons daarom maar hopen dat Jambon te vroeg begonnen is met het vieren van de Vlaamse feestdag.

21 reacties

 • Jean Pierre Dekeersmaecker

  2 jaar geleden
  De ogen van Nva zijn inderdaad veel groter dan hun buik. Leer eerst wandelen voor je probeert te lopen. De aanpak van corona door de Vlaamse regering was de beste reclame tegen confederalisme.
 • daan aerts

  2 jaar geleden
  Den Hesp zijn uitspraken moet je met een zak zout nemen ( molenbeek opkuisen ,garant staan voor 1200 corona tracers .nog meer ministers aan de vetpotten zitten enz.)
 • chris delanghe

  2 jaar geleden
  Dit land is echt onbestuurbaar geworden. Waarvoor betalen wij nog belastingen?
 • Peter Van De voorde

  2 jaar geleden
  Er komt een dag dat we niet meer schrijven als commentaar, maar dat we weer op de straten komen om ons ongenoegen te uiten . We hebben veel geduld maar het raakt ook eens op .
 • geert jespers

  2 jaar geleden
  Herfederaliseren is geen oplossing omdat de nu bestaande structuren gewoon zouden blijven bestaan ... dit op één of andere manier! Denk je nu echt dat die 6 regeringen gaan verdwijnen met al die postjespakkers? Probleem is dat Wallonië met zijn beslag van 70% in dit landje alles dicteert en wat erger is, Vlaanderen subsidieert dit al decennia.
 1. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.