De ster van de reclamespot die al een miljoen keer bekeken werd: hij geeft ook zedenleer, jaja

In het filmpje van Mobile Vikings lipt Jelle Lauwers op hilarische wijze een catchy deuntje mee, op het ritme van de jaren 80-hit 'Da Da Da'.
RV In het filmpje van Mobile Vikings lipt Jelle Lauwers op hilarische wijze een catchy deuntje mee, op het ritme van de jaren 80-hit 'Da Da Da'.
Doet u ook af en toe van 'Da Da Ta', de oorwurm uit het reclamespotje van Mobile Vikings? De kans is groot, want de spot is razend populair en werd op het internet al meer dan een miljoen keer bekeken. De man van de megahit: Jelle Lauwers (29), naast acteur ook leerkracht zedenleer in Wetteren.

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Verstappen Martine

  Hahaha Ik vind die spot hilarisch die 2 dansers vind ik ook super. Ik vraag mij af hoeveel keer dat over gedaan moest worden ik zou mijne lach niet kunnen inhouden, trouwens niets verplicht je er toe om dat product te kopen.

 • Joris Neyt

  Waar halen de reclamemakers toch de ideeën? En welke CEO laat dergelijk irritante toe. Ik zal nooit voor zo een product kiezen en dat telt niet alléén voor Viking

 • Jos Plessers

  Sommigen hebben een rare voorkeur,zeg

 • Jérôme Huyghe

  Meest irritante spot ooit

 • Christiane Verbeek

  Leuke spot!