Gianni Barbieux
Volledig scherm
PREMIUM
© Gianni Barbieux

De man achter Ugly Belgian Houses belt aan bij 'slachtoffers': “Sorry, uw huis blijft lelijk”

Hebt u een, euh, bijzonder huis, dan is de kans niet onbestaande dat u binnenkort excuses krijgt van de snoodaard die uw gevel op het internet zwierde. Hannes Coudenys (37), de man achter Ugly Belgian Houses, belt vanaf volgende week in 'Iedereen Beroemd' met klamme handjes aan bij zijn 'slachtoffers.'

13 reacties

 • Sofie De Pril

  2 jaar geleden
  Ik kijk af en toe naar vlogs van Hannes en zijn gezin. Aan diegenen die Hannes persoonlijk aanvallen: je mag het gerust oneens met hem zijn, maar mijn mening: 't is écht een héél aangename mens!
 • Rudy Doublet

  2 jaar geleden
  Heerschap heeft niet het recht om een huis zomaar op het internet te plaatsen zonder toestemming van de betrokken eigenaar! Dat hij dat maar indachtig is.
 • Oisin Macdara

  2 jaar geleden
  Als de komende economische crisis toeslaat worden al die lelijke huizen opeens weer heel mooi.
 • Frederick Timmerman

  2 jaar geleden
  Vlaanderen is qua ruimtelijke ordening verschrikkelijk lelijk. Vanuit de lucht is het huilen met de pet op.
 • MYRTHE PASS

  2 jaar geleden
  Een lelijke voorgevel bestaat zeker. Een huis met een mooie gevel, kan binnenin lelijk (oubollig) opgebouwd zijn en omgekeerd. Huizen met rode gladde voorgevelstenen vind ik lelijk. Deze stenen brokkelen ook gemakkelijk af.
 1. Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronaregels niet gerespecteerd"
  PREMIUM

  Moeder bezorgd na bezoek Walibi: "Coronare­gels niet gerespec­teerd"

  Een bezorgde moeder uit Erpe-Mere slaat alarm over de drukte in Walibi. De vrouw, die anoniem wil blijven, zegt dat het park de veiligheidsregels dit weekend amper respecteerde. "Mensen stonden vaak zonder mondmasker dicht bij elkaar in de rij voor de attracties. Groepjes uit verschillende 'bubbels' moesten ook bij elkaar in de karretjes zitten. Het is dat ik mijn zoontje niet wilde teleurstellen - anders was ik direct vertrokken. Walibi verzekerde me dat er maximaal 3.000 mensen tegelijk in het park mochten. Naar mijn gevoel waren dat er veel meer."
 2. PREMIUM

  Nu ook Man City geïnteres­seerd in Vertonghen

  Het verschil tussen een optie en een target. Manchester City won de voorbije maanden wel degelijk informatie in over Jan Vertonghen (33). Daar bleef het voorlopig bij. Pep Guardiola is op zoek naar twee bijkomende verdedigers. Een rechtsvoetige leider met naam, die de geest van Vincent Kompany helemaal moet verjagen: Kalidou Koulibaly. En graag zou hij er ook een voetballende verdediger bij hebben die zowel back-up kan zijn voor Aymeric Laporte, als kan depanneren op linksback. Binnen dat profiel past Vertonghen. Als optie om één à twee jaar te overbruggen. Vertonghens contract bij Tottenham loopt straks af. Buiten zijn loon (momenteel ruim 75.000 euro per week) en een flinke tekenpremie kost hij niets. Of Vertonghen uiteindelijk de laatste schifting heeft overleefd voor de lijstjes van vier targets per positie, wordt binnen de club niet bevestigd. (KTH)