Exclusief voor abonnees

De laatste kans voor regering mét N-VA

INFORMATEURS MOETEN PAARS-GEEL NOG TWEE WEKEN ONDERZOEKEN

Bouchez (MR) en Coens (CD&V) kwamen gisteren breed lachend aan bij het Paleis.
Photo News Bouchez (MR) en Coens (CD&V) kwamen gisteren breed lachend aan bij het Paleis.
Koning Filip stuurt informateurs Coens en Bouchez twee weken langer het veld in. "Om de toenadering tussen N-VA en de socialistische familie te onderzoeken." Maar de vraag die op ieders lippen ligt: wat kunnen de komende twee weken veranderen wat de afgelopen zes maanden niet lukte?

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

26 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Dirk Keizer

  P. Gevers, de schuldenberg is nog toegenomen onder N-VA! Ondanks hun inleveringsbeleid. De waarheid heeft zijn rechten.

 • Pé Gevers

  Je kunt maar een pan eieren roeren als je eieren breekt. Sommigen zeggen dat we 5 jaar uitgemolken zijn door NV-A, dat verre van de waarheid. Door de te vele uitgaven van de laatste 3 decennia (klassieke partijen +groen) zitten we met een grote schuldenberg. Er zijn systemen in het leven geroepen, zoals een uitgebreide goede sociale zekerheid, die de begroting zwaar onder druk zetten. Zolang alles moet betaald worden door de overheid zal diezelfde overheid financieel onder druk blijven staan.

 • Wilfried Vanden Berg

  Sinds wanneer is er democratie in België ? Sinds wanneer? De politieke monden lopen over van woorden zoals gelijkheid, vrij je meningsuiting en vooral democratie en transparantie . Maar na een verkiezing zoals in Mei vorig jaar , word de stem en de keuze van het volk gewoon genegeerd . Er word gewoon een andere uitleg aan gegeven . Zodanig dat de politiek weer met leugens en egoïsme kan sabelen tegen die keuze . Waar is dan democratie ?

 • Johnny Deketel

  @Diane Bernaerts: die rode regering met Waalse Meerderheid die jij zo graag wil is alleen maar constructief voor Wallonië. Ik moet als zelfstandige in bijberoep nog altijd €14000,00 EXTRA betalen omdat we ooit eens 4 jaar een Di Rupo- regering gehad hebben (verhoging liquidi-bonus van 10% naar 25%). En dan praat ik nog niet over wat ik TIJDENS die legislatuur allemaal extra betaald heb. De PS is de doodsteek voor de Vlaamse zelfstandige! Maar dat bent u dus duIdelijk niet!

 • Tom Faes

  Beste Fons en Luc even vergeten dat de vorige nva regering voor een extra begrotingstekort van elf miljard hebben gezorgd ? Elf miljard dankzij jullie partij want zij waren even hun belangrijkste belofte vergeten . Met alle Chinezen mannen maar niet met mij.