Exclusief voor abonnees

De heroveringstocht van Theo Francken op migratie: "Al dat natrappen is zo respectloos"

Theo Francken N-VA
Theo Francken N-VA
Onderwijs? Nee, Theo Francken (N-VA) trappelt om het roer van Asiel en Migratie terug in handen te nemen. De rit was nochtans woelig en de kapitein kwam er niet zonder kleerscheuren van af. En dan moest het gevecht met Maggie De Block (Open Vld) nog losbarsten. "Haar aanvallen zijn pure strategie, ze vecht voor haar politiek overleven." U bent gewaarschuwd: bokser Francken staat weer in de ring.

Je hebt 4% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Theo Van Hoof

  Maggie had asiel terug nodig om haar mislukken op volksgezondheid naar de achtergrond te duwen. Ze mag gerust naast Peeters gaan staan als de 2 grootste mislukkelingen uit de regering.

 • Rita Daenekyndt

  Natrappen ??? Ik heb dat debat gezien en ge waard zo tevreden erover ? Ge liegt !

 • Johan op eynde

  Respectloos is het om na zo een rampzalige periode als staatssecretaris deze job eerst te ontvluchten (om verantwoordelijkheid te ontlopen), nu op anderen te schieten en diezelfde job terug op te eisen.

 • Ronny Biesen

  Natrappen en ruzie maken is het enige wat de Belgische politici kennen. En dat zal zo blijven tot we opnieuw beginnen met 1 regering en een schone lei.

 • Dirk De Strooper

  Respect uit jouw mond? Respect verdien je en kan je niet zomaar krijgen, momenteel staat je teller op 0.