Exclusief voor abonnees

De grote peiling: nog 'maar' kwart van Vlamingen kiest voor De Wever en co

N-VA incasseert, Vlaams Belang recupereert

BELGA
N-VA-voorzitter Bart De Wever ziet met lede ogen aan hoe zijn partij in De Grote Peiling van 'Het Laatste Nieuws', 'VTM Nieuws', 'Le Soir' en RTL kiezers verliest aan het Vlaams Belang. Hij waarschuwt: "Een foertstem voor het Vlaams Belang helpt de opengrenzenpartijen in het zadel."

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc vanessa

  eindelijk ziet men in (de vlaming)hoe de n-va de vlaming besteelt ,beliegt en bedriegt ! ze hebben de werkende vlaming gepluimd en de rijke vl beloond ! dan zwijgen we nog van de grote bedrijven die miljoenen opstrijken dank zij de n-va ! hopelijk verdwijnen jullie !

 • Jan hertogs

  Beetje te diep in de werkende mensen hun zakken gezeten samen met de OVLD vrienden.

 • Jef Lois

  De Wever en wat als men op U en uw partij stemt? Dat is geen foert stem maar iemand die volledig bedrogen word door u, doe nog eens vier jaar verder zoals u bezig bent en uw partij volgt de weg van jullie moedere de Volks Unie. Mensen blijven jullie leugens niet pikken populist en hypocriet.

 • Jean Paul Peelos

  De Vlaming stuit zich geen twee keer aan dezelfde steen.