Exclusief voor abonnees

De ene verzekeraar is de andere niet

MARKTLEIDER AXA ERKENT 4 KEER MINDER ARBEIDSONGEVALLEN

Het logo van AXA. Archieffoto.
photo_news Het logo van AXA. Archieffoto.
De ene verzekeraar is de andere niet: marktleider AXA weigert vier keer zoveel arbeidsongevallen te erkennen als sommige andere maatschappijen. "Een platte commerciële berekening ten koste van de slachtoffers", klaagt ACV aan.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Maya Debie

  KBC, top verzekeraar! Nooit problemen en heel vlug uitbetaald, zelfs met 50€ vergoeding voor ongemak.Aan te raden!

 • Patrick Jonkers

  Ik ben nu bijnaa 18 maanden verzekerd bij axa. Al meerdere malen een klachten formulier ingevuld, en telefonisch contakt gehad omdat ik niet kan inloggen op hun site. Nog steeds geen oplossing gekregen......je moet telkens een tussenperiode invoegen van een maand vooraleer je weer de klacht kan indienen..

 • Martin Messiaen

  Axa, zeker klantontvriendelijkste bedrijf wat betreft ongevallenverzekeringen wanneer ge tegenpartij zijt,ze lachen u vierkant uit in uw gezicht als ge nog maar vraagt wanneer ze gaan betalen, en pogen op alle mogelijke manieren om toch maar niet te moeten betalen, en hebben zeker de controlenartsen in hun zak

 • Albert De Vries

  In branches (zoals de verzekeringssector) die zichzelf moeten controleren en bestraffen en die met gedragsregels werken, gaat het meestal niet goed

 • Dirk de Grave

  AXA is de meest klantonvriendelijke organisatie die ik ken. Er is niemand bereikbaar als je een vraag hebt. Uitbetalingen blijven maanden op zich wachten terwijl het je eigen geld is. Ze hebben zogezegd al jaren een achterstand in de administratie. Blijf er weg, er zijn véél beter bedrijven in deze sector.