Pieter De Crem.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter De Crem. © Photo News

De Crem wil CD&V radicaal veranderen: de standen moeten aan banden

Het moet radicaal anders bij CD&V, vindt ontslagnemend minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V). Stap 1: een nieuwe voorzitter, die de invloed van standenorganisaties als beweging.net en de Boerenbond aan banden legt. Stap 2: duidelijke standpunten.

53 reacties

 • Raymond Ponet

  2 jaar geleden
  Cd&v stuur die ouwe knarren met pensioen! Het is tijd voor verjonging! Hoe is het mogelijk dat deze personen het blijven voor ‘t zeggen te hebben. Incluus KP. Ze hebben de partij in vrije val gebracht. Hebben ze volgende verkiezingen de kiesdrempel nog?
 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  wat een gebleir over arco, de politici zitten met een gat in hun hand en zitten elk jaar miljarden uit onze zakken te kloppen, en dan maar bleiren over wat kleingeld dat ze met arco verloren hebben. ga in blok naar de rechter en stel u burgerlijke partij tegen de eigenaars, en laat die uw schuld betalen, de vakbond betaalt toch geen belasting, hopen geld zat!en laat decrem maar borstelen.
 • danny janssens

  2 jaar geleden
  begin met jezelf en bol het af
 • Edmond Dillien

  2 jaar geleden
  De standen moeten aan banden dat is hetgeen het volk al jaren zegt maar dat door alle politici in alle partijen compleet genegeerd word, het is uit die standen dat de steun gekomen is om politiek te geraken waar ze nu zijn, zij op goedbetaalde postjes en de traditionele partijen hangen nog met haken en ogen in elkaar particratie op kleuterniveau is ook een van hun stokpaardjes, gewoon laten doen die lossen vanzelf op in andere partijen als het zo blijft doorgaan.
 • Lea Van Heybeeck

  2 jaar geleden
  De CD&V heeft zwaar verlies geleden omdat ze jaren het Vlaamse volk verraden hebben, slaafs aan de PS en Franstaligen. Daar bovenop zijn ze akkoord gegaan met het binnenhalen van zoveel vluchtelingen, illegalen ed. ten koste van eigen volk! Het verlies zal nog erger worden.
 1. "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"
  PREMIUM

  "Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf"

  De zoektocht naar de Amerikaanse actrice Naya Rivera (33) is ten einde. Gisteren werd een lichaam opgedoken in Lake Piru in Californië, waar ze verdween. "Gebaseerd op de vindplaats, de fysieke karaktertrekken, de kledij en het gebrek aan andere vermiste personen, zijn we ervan overtuigd dat het om Naya gaat", aldus de sheriff tijdens een persconferentie gisteravond. De actrice, bekend van haar rol als Santana Lopez in de populaire serie 'Glee', verdween vorige week woensdag na een boottochtje met haar 4-jarige zoon Josey. Over wat er precies gebeurde, kon de sheriff voorlopig alleen maar speculeren, al worden kwaad opzet en zelfdoding resoluut uitgesloten. Vermoedelijk raakte ze verstrikt in de sterke stromingen. "Het jongetje verklaarde dat hij was gaan zwemmen met z'n moeder. Ze duwde hem langs achteren het dek weer op. Toen hij daarna opkeek, zag hij haar in het water verdwijnen. Ze had nog net genoeg energie om haar zoon te redden, maar niet zichzelf." Het lichaam bevindt zich momenteel in Ventura, waar een autopsie uitsluitsel moet geven dat het om Rivera gaat. (SDE)
 1. Doorbraak als lesbische cheerleader
  PREMIUM

  Doorbraak als lesbische cheerlea­der

  Hoewel ze al op vierjarige leeftijd begon met acteren, vergaarde Naya Rivera pas echt naam en faam door haar rol als lesbische cheerleader Santana in de muzikale reeks 'Glee'. Die vrolijke serie - geschreven door 'American Horror Story'-bedenker Ryan Murphy - liep van 2009 tot 2015 en was zeker tijdens de eerste seizoenen wereldwijd een enorme hit. Zo kaapte de show maar liefst vier Golden Globes weg. Het verhaal draait om een groep erg verschillende jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen: de McKinley High's Glee Club. Dolle pret op het scherm dus, maar achter de schermen ging het er minder vrolijk aan toe, met ruzies, jaloezie en zelfs verschillende doden (zie kader). (SDE)
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven