Exclusief voor abonnees

De bijzondere vriendschap tussen Marina (57) en Ragna (41), twee slachtoffers van zuurgooiers

Marina was in 2015 het willekeurige doelwit van een krankzinnige in de Delhaize waar ze werkte, Ragna werd vorige zomer het slachtoffer van haar ex. Een half jaar geleden kenden ze elkaar van haar noch pluim, nu zijn ze hartsvriendinnen. En elkaars enige referentie, als ze willen praten met iemand die hetzelfde meemaakt.
Joel Hoylaerts / Photonews Marina was in 2015 het willekeurige doelwit van een krankzinnige in de Delhaize waar ze werkte, Ragna werd vorige zomer het slachtoffer van haar ex. Een half jaar geleden kenden ze elkaar van haar noch pluim, nu zijn ze hartsvriendinnen. En elkaars enige referentie, als ze willen praten met iemand die hetzelfde meemaakt.
Marina Tijssen (57) en Ragna Sels (41). Twee vrouwen die elkaar nooit gekend zouden hebben, tot eenzelfde gruweldaad hen dit jaar lotgenoten maakte. Beiden overleefden een zuuraanval. Nu zijn ze hartsvriendinnen. Verbonden door verminking, gesterkt door elkaar.

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.