Exclusief voor abonnees

De biecht van Vlaanderens jongste moordenaar (deel 3): “Ik liet mijn vader drugs en geld de gevangenis binnensmokkelen ”

Guy Claes.
rvb Guy Claes.
Zijn eerste gevangenisjaren in Oudenaarde als veroordeelde moordenaar? Zich de regels eigen maken én er een aantal nieuwe creëren voor zichzelf. “Zo liet ik mijn vader drugs en geld binnensmokkelen en zat ik in mijn cel zelfs op Facebook.” Maar: Guy Claes studeert ook hard en neemt zijn opleiding hotelkeuken zo serieus dat ze zijn pizza’s en cakes daar nu nog missen. Hij houdt het mentaal vol omdat hij toch zal vrijkomen op zijn 24ste, na één derde van zijn straf. Tenminste, dat dénkt hij. Lees hier deel 1 en 2 uit de reeks.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Lucynda van der Does

  Als ik dit lees, lees ik alleen een zielig verhaal van iemand die zichzelf veel belangrijker vind dan anderen. Hoe kun je je ouders na de gruwelijke dood van je Bompa nog durven vragen om zoiets als drugs??? Narcisme noemen ze dat. Alleen oog voor zichzelf en geen idee van consequenties voor een ander. Dat is geen liefde, dat is narcisme. Ik heb meelij met zijn hele familie. Alles vergooid en nog steeds geen greintje echt gevoel. Alleen gespeelde emoties. Dat gepraat over schuld is gespeeld.

 • daniel moniez

  t's nog ne verrader ook die kerel,drugs in de gevangenis? is miniem denk ik,als slecht gaat in gevang ,gaat overal slecht, oud spreekwoord,u vrijheid is hoogste goed !!!!

 • leen hanssens

  Wat die man vertelt, daar geloof ik niets van. In de gevangenis gaat het er wel anders aan toe.

 • Paul Philippaerts

  De verheerlijking van de misdaad. Je ziet het ook in de onderwerpen van films. De maatschappij blijkt er niet genoeg van te krijgen. Zelfs de kinderen spelen de moord en schiet en oorlogsspelletjes.

 • Roger Cooks

  Zo te horen was er een geweldige controle op de drugs die in die gevangenis binnen of buiten gingen. Maar allee, we zitten in België en dan zijn zo'n toestanden volslagen normaal.