De 100 Belgen van 2018. Theo Francken (plaats 2): "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug"

Zo ziet het leven van een ex-staatssecretaris eruit. "Ik heb zonet een dutje gedaan. Een míddagdutje, stel u voor." Theo Francken (40) ziet er de ironie van in. Vier jaar lang was hij het meest actieve, populaire en controversiële lid van de regering-Michel. Uiteindelijk werd hij de nagel aan diens doodskist. Maar België is met hem nog niet klaar, waarschuwt hij. "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug."

Je hebt 5% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

36 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Paul Delabastita

  We hadden al eerder vernomen dat hij een bokser is.

 • Bart Hollevoet

  Hoe precies is Francken 'het meest actieve regeringslid' van Michel 1 geweest? Welk regeringsprobleem heeft hij opgelost? Welk deel van het regeringsakkoord heeft hij ingelost? Wat heeft hij bereikt? En Leo Peeters, dat citaat is inderdaad geen verkapte oproep. Er is niks verkapt aan.

 • Leo Peeters -Duym

  Theo zegt: En voor een goed begrip: ik heb nooit opgeroepen om deel te nemen aan die Mars tegen Marrakesh. – Alweer een vette N-VA leugen: “Ik geef alle steun aan mensen die hun protest willen uiten, hun frustratie en hun bezorgdheid over dat pact want ik deel die bezorgdheid en die woede en frustratie.” Als dat geen verkapte oproep is.

 • nicole pottier

  Een succesvolle 2019 Theo ,We verwachten je terug

 • walter van steelandt

  2de plaats idd, dus laat het woord en de foto aan de 1ste plaats! Al genoeg fratsen gezien van deze Calimero.