Exclusief voor abonnees

De 100 Belgen van 2018. Theo Francken (plaats 2): "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug"

Zo ziet het leven van een ex-staatssecretaris eruit. "Ik heb zonet een dutje gedaan. Een míddagdutje, stel u voor." Theo Francken (40) ziet er de ironie van in. Vier jaar lang was hij het meest actieve, populaire en controversiële lid van de regering-Michel. Uiteindelijk werd hij de nagel aan diens doodskist. Maar België is met hem nog niet klaar, waarschuwt hij. "Ik ben een man met een missie. Ik kom terug."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • gustaaf guldentops

  hij heeft een missie;zichzelf zo rap mogelijk verrijken.

 • Gino Denil

  Man met een missie, met de twee vingers naar boven wijzend. Een variatie op Gott Mit Uns.

 • Robert Croux

  Donderdag bij Pauw gezien hoe van uit het azielcentrum Kampen de Algerijnen, Marrokanen en Tunesiers straffeloos stelen,in winkels zelfs met gestolen schooisel spottend terug binnenkomen. 6 a 7x betrapt, geklasseerd! Nu worden ze gratis naar de grote centra gereden. Plunderen straffeloos dan in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, rugzakken vol, maar.... verouderde mensenrechten verhinderen dat je ze per het vliegtuig in hun land kan droppen. Francken je zucht niet alleen.

 • Jan peeters

  Zijn missie, nog meer visa verkopen?????

 • roger welvis

  blijf maar waar je bent