Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Dansen op het trouwfeest mag dan toch (maar niet met iedereen)

Goed nieuws voor wie binnenkort in het huwelijksbootje stapt en er een (kleinschalige) dansavond bij heeft gepland. Op trouwfeesten mogen dan toch de dansbenen losgegooid worden. Al ben je voor je danspartners wel veroordeeld tot je eigen bubbel.

 1. Welke vragen stel je voor er deze zomer een vriendje kan komen spelen? Orthopedagoog geeft coronaproof tips
  PREMIUM

  Welke vragen stel je voor er deze zomer een vriendje kan komen spelen? Orthopeda­goog geeft corona­proof tips

  De zomervakantie is begonnen en heel wat ouders gaan op zoek naar manieren om hun kind te entertainen. Een vriendje vragen om te komen spelen, is een handige optie. Maar door de pandemie is dat niet zo evident als anders. Welke vragen moet je jezelf én andere ouders stellen om het veilig en leuk te houden? Wij legden ons oor te luisteren bij orthopedagoog en bezieler van ZITDAZO Steven Gielis.
 2. PREMIUM

  Brein achter 'martelka­mer' moest zelf vrezen voor zijn leven

  Robin van O., het vermoedelijke brein achter de onlangs opgerolde 'onderwereldgevangenis' met martelkamer nabij de Belgische grens in Roosendaal, moest wellicht zelf vrezen voor zijn leven. Op een inleidende zitting van het proces tegen de beruchte motorclub Caloh Wagoh raakte immers bekend dat leider Delano R. verdacht wordt van het beramen van een moordaanslag op Robin van O. Heel wat leden van de motorclub zouden al betrokken geweest zijn bij onderwereldmoorden en mislukte aanslagen. De belangrijkste opdrachtgever van Caloh Wagoh is allicht topcrimineel Ridouan Taghi, de drugsbaron die in Dubai is opgepakt en inmiddels in een Nederlandse cel zit. Taghi wisselde onder meer het adres van Robin van O. uit met een lid van Caloh Wagoh. Delano R. kreeg ook foto's doorgestuurd van de Porsche waarin de vriendin van Van O. reed, net als een politiefoto van Van O.