Seppe met zijn ouders Wouter en Kathleen. "Op termijn willen we dat hij terug thuis kan komen wonen. Nu gaat dat niet: hij heeft constant zorg nodig."
Volledig scherm
PREMIUM
Seppe met zijn ouders Wouter en Kathleen. "Op termijn willen we dat hij terug thuis kan komen wonen. Nu gaat dat niet: hij heeft constant zorg nodig." © Gregory Van Gansen / Photo News

Coureurs na de crash en de coma: "Ik verstop mijn verdriet. Ik ween alleen in mijn hoofd"

Het ene moment voelen ze wind in hun haren en horen ze het zoemen van rubber op asfalt. Het volgende wordt alles zwart. Coureurs in coma: het gebeurt - helaas - elk jaar een paar keer. Ze voeren hun strijd ver weg van de camera's en moeten het stellen zonder het medeleven en de aanmoedigingen van het publiek. Dit zijn drie verhalen, even aangrijpend als dat van Stig Broeckx, over hoe ongenadig hard het leven na de crash en de coma is.

0 reacties

  1. Doorbraak als lesbische cheerleader
    PREMIUM

    Doorbraak als lesbische cheerlea­der

    Hoewel ze al op vierjarige leeftijd begon met acteren, vergaarde Naya Rivera pas echt naam en faam door haar rol als lesbische cheerleader Santana in de muzikale reeks 'Glee'. Die vrolijke serie - geschreven door 'American Horror Story'-bedenker Ryan Murphy - liep van 2009 tot 2015 en was zeker tijdens de eerste seizoenen wereldwijd een enorme hit. Zo kaapte de show maar liefst vier Golden Globes weg. Het verhaal draait om een groep erg verschillende jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, op hun school een koor beginnen: de McKinley High's Glee Club. Dolle pret op het scherm dus, maar achter de schermen ging het er minder vrolijk aan toe, met ruzies, jaloezie en zelfs verschillende doden (zie kader). (SDE)