Commentatoren ondersteboven van huis naast parcours WK wielrennen

SPORZA
Deel van de charme van een urenlange wielerwedstrijd op tv, is de omgeving. Dat was niet anders tijdens het WK in het Oostenrijkse Innsbruck. Niet alleen de natuurpracht trok deze keer de aandacht, ook dit wel héél opmerkelijke huis.

"Heb je dat gezien?", vroeg VRT-commentator Michel Wuyts aan collega José De Cauwer. "Ik snap niet wat de bedoeling is", antwoordde die. "Is dat een café?" Fout gegokt. In werkelijkheid is de omgekeerde woonst in de gemeente Terfens een museum. Ook vanbinnen is alles ondersteboven geïnstalleerd. Zo wandel je over de plafonds, onder de meubelen door.

REUTERS


Alle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Hebbrecht

  als ik een halve bak Duvel op heb ziet mijn huis er ook zo uit. Je wil niet weten hoe het eruit ziet na een volledige bak :-)

 • Walter Willaert

  Wijs zal ik maar zeggen.

 • Marcel Bontinck

  Kost hopen geld en wat is het nut er van?nougabollen.

 • Rudy van Wayenberge

  Pas op! schop niet tegen de luchter...

 • Alain HAELEWYCK

  Niet alleen in Oostenrijk vind u een huis op zijn dak ! In Litouwen is het ook mogelijk een omgekeerd huis te bezoeken; dit in de streek van Anyksciai, 115 km van de hoofstad Vilnius.