Simon Mouton Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Simon Mouton Photo News

Colruyt voert strenge regels in: “Met 7.000 bonnen langs de kassa, dát zal niet meer lukken”

Colruyt stelt als eerste warenhuisketen paal en perk aan ‘extreme couponing’, het fenomeen waarbij fanatieke promojagers met stapels bonnen flinke koopjes doen. Vanaf 2 maart gelden in alle winkels van Colruyt Group strengere regels. "Met 7.000 bonnen langs de kassa passeren, dát zal niet meer lukken.”

63 reacties

 • Roger Victoir

  2 jaar geleden
  Wat hebben de meesten hier tegen Colruyt? Ik ga daar al jaren tot volledige tevredenheid. Kortingbonnen geeft Colruyt niet en ik heb nog nooit in al die jaren iemand gezien, die bij het scannen andere dan leveranciersbonnen gebruikte. en dan nog maximum enkele en zeker geen Honderden ! Ik erger me zelfs als ik aan de kas iemand met maaltijdcheques zie betalen.
 • robert dumortier

  3 jaar geleden
  Ze moeten niet klagen de bonnen zijn toch om te gebruiken. En als ze geweigerd worden moeten ze een grote boete krijgen wegens corrupte praktijken.
 • Stefanie van Dijk

  3 jaar geleden
  Mensen laten zich toch gewoon foppen met die bonnen, het is altijd voor producten die je niet nodig hebt af anders niet zou kopen en in de meeste gevallen is er zelfs met de korting geteld nog een goedkoper alternatief te krijgen
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  De juiste prijs bij "Jan Thijs". Hoe komt het dat de ene week een wasmiddel tot vier euro goedkoper is dan de week ervoor of erna, de productiekost is toch hetzelfde? De klant is altijd bedrogen,ook met leverancier bonnen te gebruiken
 • Bart Fieuw

  3 jaar geleden
  Inderdaad danny vermeiren, er staat toch steeds vermeld 1 bon per klant ...hoe kan iemand er dan 7000 tegelijk gebruiken ?