Exclusief voor abonnees

Colruyt voert strenge regels in: “Met 7.000 bonnen langs de kassa, dát zal niet meer lukken”

Simon Mouton Photo News
Colruyt stelt als eerste warenhuisketen paal en perk aan ‘extreme couponing’, het fenomeen waarbij fanatieke promojagers met stapels bonnen flinke koopjes doen. Vanaf 2 maart gelden in alle winkels van Colruyt Group strengere regels. "Met 7.000 bonnen langs de kassa passeren, dát zal niet meer lukken.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

62 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • robert dumortier

  Ze moeten niet klagen de bonnen zijn toch om te gebruiken. En als ze geweigerd worden moeten ze een grote boete krijgen wegens corrupte praktijken.

 • Stefanie van Dijk

  Mensen laten zich toch gewoon foppen met die bonnen, het is altijd voor producten die je niet nodig hebt af anders niet zou kopen en in de meeste gevallen is er zelfs met de korting geteld nog een goedkoper alternatief te krijgen

 • Francis Weets

  De juiste prijs bij "Jan Thijs". Hoe komt het dat de ene week een wasmiddel tot vier euro goedkoper is dan de week ervoor of erna, de productiekost is toch hetzelfde? De klant is altijd bedrogen,ook met leverancier bonnen te gebruiken

 • Bart Fieuw

  Inderdaad danny vermeiren, er staat toch steeds vermeld 1 bon per klant ...hoe kan iemand er dan 7000 tegelijk gebruiken ?

 • luc rombauts

  11 potten mayo aan 1 euro. wat heb je daar dan aan?