Exclusief voor abonnees

Collega-roskoppen steken gepeste Mathéo hart onder de riem: “Wij zijn ros en daar zijn we fier op”

Dante Desmidt
Benny Proot Dante Desmidt
Vlaanderen reageert hartverwarmend op het schrijnende verhaal van de 13-jarige Mathéo, die door z'n haarkleur gepest wordt. Kledingketen JBC geeft hem een rol in zijn volgende campagne en ook deze roskoppen staan als een blok achter Mathéo. Want hun haar, daar zijn ze allemaal maar wat fier op.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • jacqueline bax

  Ros haar is zoooo mooi. Snap niet dat je daarom iemand moet pesten. Vaak zijn rosse nog es superknap. Denk dat veel mensen gewoon jaloers zijn op dat mooie haar

 • Yannic Labens

  En zoveel volwassenen kleuren hun haar rood ,strawberryblond, venetiaans blond, acajou, mahonierood, .... ros dus! omdat het gewoon mooi is ❤

 • Thérèse Reczkowski

  Mathéo je hebt zo mooi gouden haren dat hebben er niet veel,ben daar maar fier op, mijn man had ook ros haar en duizenden sproeten over heel zijn lichaam vond ik zelfs mooi.Dus er is niets mis met jou.

 • Diane Van Riet

  Mathéo heeft bovenop ook nog een erg leuke snoet. Een mooie jongen is mij dat.

 • Freddy Demey

  Probleem is dat de pesters het verstand hebben van een vlieg en ja rosse jaren zijn tof. Kende ooit een meisje met ros haar en sprietjes wow die was superknap. Pesters verdienen veel zwaardere straffen. Ook hun ouders moeten aangepakt worden en als kan bewezen worden dat de ouders een slechte opvoeding geven wel straf hen ook maar zwaar.