Exclusief voor abonnees

Club Brugge krijgt kritiek op shirtsponsor Unibet: “Gokken hoort bij voetbal, net als bier”

KRITIEK OP SPONSOR DEERT CLUB BRUGGE NIET

Ruud Vormer en co spelen voortaan met het Unibet-logo op hun borst, prominent in het zicht.
Club Brugge Ruud Vormer en co spelen voortaan met het Unibet-logo op hun borst, prominent in het zicht.
De grootste club van het land heeft haar nieuwe truitjes voorgesteld, maar die leveren geen 'oh's' en 'ah's' op, wel kritiek. Het logo van Unibet verhuist van de mouw naar de borst van alle Club Brugge-spelers. Prominent in het zicht, dus - ook van kinderen. "Dit is lachen met de gokwet."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guy bogaerts

  Die wat er in reacties nu tegen zijn, die hebben iets tegen Brugge als club. Dat in elk stadion reclame staat over gokken, maakt niks uit, dat Charleroi en nog andere clubs reclame op uitrusting hebben maakt niks uit, dat nationale loterij Anderlecht sponsort, en ook naam voor stadion zou lenen, maakt niks uit, dat in Genk de arena naar een biermerk genoemd was maakt niks uit. Met 2 maten en gewichten werken noem in dat. Elke site waar je LiveScore kan volgen is van een gokmerk.

 • Jean Pollet

  Unibet , wie of wat is Unibet ? goede reclame , nu weet ik het gokken

 • joseph lemmens

  Als het maar geld opbrengt dan wordt alles toegelaten. Ik ken mensen die met weddenschappen hun huis verloren hebben waarna ze vervolgens bij het OCMW of sociaal huis terecht komen. Wie nu nog niet overtuigd is, vraag het maar eens aan de familie Nilis waar gokken toe lijdt .Wanneer stelt de regering paal en perk aan deze uitwassen? In het verleden mochten er zelfs geen kienavonden gehouden worden. Het is de plicht van de overheid om haar maatschappij te beschermen tegen dit soort uitwassen!!!

 • koen baelen

  Vrij belachelijk dat er hierop kritiek komt als je weet hoeveel gokkantoren verbonden zijn met voetbalploegen en trouwens ook in andere sporttakken. Er is zelfs een wielerploeg die met Lotto op de truitjes rondrijdt, dat mag/kan dan wel.

 • frank veus

  Hier staat het op de shirts als reclame , bij anderlecht was er iemand die gokte op verlies van zijn eigen ploeg … anderlecht !!! Niet waar Olie ??? Nu bij Lokeren en daar rommelt het ook dus je weet genoeg .