Claudia met de liefde van haar leven, Giancarlo Agostino Di Maria: 40, topfit, kerngezond, maar toch geveld door het coronavirus.
Volledig scherm
PREMIUM
Claudia met de liefde van haar leven, Giancarlo Agostino Di Maria: 40, topfit, kerngezond, maar toch geveld door het coronavirus.

Claudia (36) verloor haar geliefde aan corona: "Ik had zo graag zijn hand vastgehouden"

Zelfs toen Brusselaar Giancarlo (40) al in coma lag, bleef Claudia (36) hem continu berichtjes sturen. Liever had ze naast hem gezeten en zijn hand vastgehouden. Maar dat ging niet. Mocht niet. De Brusselse IT'er en crossfit-instructeur moest in quarantaine en belandde in en coma waaruit hij nooit zou ontwaken.

 1. "Wellicht meer volk op evenementen"
  PREMIUM

  "Wellicht meer volk op evenemen­ten"

  Er komt wellicht een versoepeling voor de evenementen, uiterlijk tegen september. Dat zei Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) gisteren in VTM Nieuws. Hij bevestigde daar dat de Nationale Veiligheidsraad woensdag een versoepeling voor de evenementensector zal bespreken. "Dat is de voornaamste reden waarom een nieuwe Veiligheidsraad is bijeengeroepen", aldus Jambon, die de sector tegen 15 juli meer duidelijkheid beloofde. "Alle soorten evenementen, zowel culturele als sportieve, zullen besproken worden."
 2. PREMIUM

  Spaanse koning wil Juan Carlos naar Dominicaan­se Republiek verbannen

  Gaat de Spaanse koning Felipe zijn vader Juan Carlos verbannen naar de Dominicaanse Republiek? Eerstdaags maakt het huidige staatshoofd de sanctie bekend die aan de voormalige regent wordt opgelegd. Juan Carlos (82) is verwikkeld in een schandaal van smeergeld en witwasserij. Hij kreeg van de koning van Saudi-Arabië 88 miljoen als dank voor bewezen diensten, en sluisde meteen 65 miljoen door naar een minnares bij wie hij een kind heeft. Van de rest van het geld kwam geregeld 300.000 euro cash vanuit Zwitserland in Madrid aan. (PhG)