Caféruzie kost papa van twee het leven

Toen het slachtoffer het café verliet, stopte er een wagen. Vier jongemannen stapten uit, minstens één van hen sloeg een fles kapot op Toms hoofd.
Marco Mariotti/RV Toen het slachtoffer het café verliet, stopte er een wagen. Vier jongemannen stapten uit, minstens één van hen sloeg een fles kapot op Toms hoofd.
Een banale cafédiscussie heeft Tom Schouteden (39) op oudejaarsnacht moeten bekopen met zijn leven. De papa van twee kreeg het in Kaulille aan de stok met een kennis, waarna die hem buiten opwachtte met enkele vrienden. Het slachtoffer werd op het hoofd geslagen met een glazen fles en overleed in het ziekenhuis. Twee verdachten zijn opgepakt.

Je hebt 12% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Fred Fourgon

  Oprechte medeleven voor alle nabestaanden. Hopelijk geschiedt er vooralsnog gerechtigheid in deze zaak, eender wat de aanleiding mag geweest zijn.

 • FRANK BERTELS

  justitie in belgie heeft heel veel boter op het hoofd net als de politiek doe dit maar eens in een ander land se in wat voor wereld leven wij eigenlijk

 • William Bonny

  Met 4 man 1 persoon afwachten buiten en dan met een fles op die mens zijn hoofd slaan en toch vrijgesproken worden????. Hellooo er is hier toch iets mis met justitie!!!. Word het geen hoogste tijd voor een revolutie of stadsgreep en dat we terwijl de gevestigde leiders&justitie ter verantwoording kunnen roepen en eventueel het land uit jagen!!!. Dat kan toch zo niet blijven duren!!!. En graag origine van de 4 daders????.

 • Lisa Vanfleteren

  Schrijnend. Alweer 2 kindjes zonder papa en dame zonder echtgenoot. Zonder de anderen te vergeten. Sterkte aan iedereen. Wanneer zal justitie eens hun verantwoordelijkheid opnemen?

 • Eddy DESMET

  Zware straffen voor dergelijk gespuis ! Veel sterkte voor de getroffen familie en in het bijzonder voor de kindjes !