Volledig scherm
© Torfs

Cadeau voor bijna 700 Torfs-werknemers: voor iedereen een 'foertdagske’

Foert zeggen tegen uw baas? Doe het vooral op eigen risico. Tenzij u bij Torfs werkt. Het schoenenbedrijf trakteert al zijn werknemers - bijna 700 - op een 'foertdagske'. "Een dag om even te ontsnappen aan de druk en verantwoordelijkheden, en om vooral te genieten."

65 reacties

 • Kris Smillew

  1 jaar geleden
  In NL is dat al jaar en dag een gunst voor elke werknemer... Daar noemt men dit fenomeen een 'baaldag' ! Maar om niet té negatief over te komen : Belgie staat toe dat werknemers 2 tot 3 werkdagen/per jaar mogen (betaald !) opsouperen als baaldagen.... De meeste overheidsdiensten, de meeste banken, verzekeringen, grote bedrijven en (nuts, energie,transport,telco,) waarborgen deze gunstregel.
 • Gilbert Vermeersch

  1 jaar geleden
  Schoenen Torfs is een voorbeeld, goed voor hun personeel, personeel goed voor de klant, prijs kwaliteit ok. Meer van dat graag..
 • mike dierickx

  1 jaar geleden
  kort samengevat : Torfs personeel krijgt een extra dag verlof en de marketing afdeling heeft overuren geklopt om er een leuk verhaaltje aan te breien.
 • Marc Hendrickx

  1 jaar geleden
  Eigenlijk is dit een heel lepe actie van dhr. Torfs. Werknemers gaan op die manier niet naar de huisarts voor een dagje ziekteverlof. We weten allemaal dat huisartsen de neiging hebben om de week vol te schrijven met alle kosten vandien. Nu krijgen ze een dagje onbetaald verlof, dat is een stuk goedkoper (ik lees hier reacties van zogenaamde werknemers van Torfs dat het een betaalde dag zou zijn, maar in De Standaard raamt dhr. Torfs de kosten op € 55.000, dat is dus onmogelijk).
 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Gratis reclame maken , zo doe je dat dus ! Verder nen toffen baas ! Ik zei alle dagen “ foert “ tegen mijnen baas , maar heel stillekes natuurlijk .
 1. PREMIUM

  Goffin schrijft zich in voor ATP Washington

  Ook al wordt er pas eind van de maand een beslissing omtrent het doorgaan van de US Open (31 augustus) verwacht en toonde David Goffin (ATP 10) afgelopen weekend nog zijn scepsis, toch liet de Luikenaar niets aan het toeval over en schreef hij zich in voor de Citi Open in Washington (13 augustus), het eerste toernooi op de ATP-kalender na de lockdown. Goffin is op het ATP 500-toernooi in goed gezelschap, want ook onder anderen Daniil Medvedev (ATP 5), Stefanos Tsitsipas (ATP 6), Roberto Bautista Agut (ATP 12), Diego Schwartzman (ATP 13), Karen Khachanov (ATP 15), Denis Shapovalov (ATP 16), Christian Garin (ATP 18), Felix Auger-Aliassime (ATP 20) en Kei Nishikori (ATP 31) staan op de inschrijvingslijst. Grigor Dimitrov (ATP 19), die enkele weken geleden als eerste speler positief testte tijdens de Adria Tour, meldde gisteren dan weer dat hij genezen en coronavrij is én uitkijkt naar de US Open. Als dat toernooi tenminste doorgaat. (FDW)
 1. PREMIUM

  8,4% van nieuwe wagens is hybride

  Door de coronacrisis daalde de autoverkoop in de eerste helft van dit jaar in ons land met bijna een derde. Er werden 216.605 nieuwe personenwagens ingeschreven, 30,2% minder dan in dezelfde periode vorig jaar. Hybridewagens bleken niettemin opvallend populair, vooral bij bedrijven. Hun marktaandeel bedroeg 8,4%, tegen 4,8% in 2019. Daardoor lag de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe auto's ook historisch laag, zegt de sectorfederatie Febiac. In 2019 bedroeg die 121,2 gram per kilometer - toen een lichte stijging tegenover 2018 -, tijdens de eerste helft van dit jaar ging het om 112,6 gram per kilometer. De toename ging vooral ten koste van de benzinewagens, die hun marktaandeel van 61,6% naar 56,5% zagen terugvallen.
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf