Exclusief voor abonnees

Burgemeester en Vlaams Parlementslid afgeperst na bezoek aan prostituee

DRIE CAMERA-AANSLUITINGEN GEVONDEN IN STUDIO VAN CALLGIRL IN DUFFEL

Door de jarenlange stalking zou de callgirl meermaals zijn opgenomen in het ziekenhuis. Ze lijdt aan posttraumatische stress en wordt neurologisch behandeld.
rv Door de jarenlange stalking zou de callgirl meermaals zijn opgenomen in het ziekenhuis. Ze lijdt aan posttraumatische stress en wordt neurologisch behandeld.
Zeker twee politici zijn bij hun prostitueebezoek stiekem gefilmd en vervolgens afgeperst. Een onbekende dreigde ermee de intieme beelden van hun buitenechtelijke stoeipartijen openbaar te maken. 'Hun' callgirl diende ook zelf een klacht in. Een man die haar studio renoveerde, staat vanaf vandaag samen met zijn partner terecht wegens afpersing. Zij geven op hun beurt de callgirl de schuld.

Vandaag begint in Mechelen het proces tegen een 61-jarige tuinbouwer en zijn 60-jarige ex-vrouw. De twee vormen intussen opnieuw een koppel. Zij geven een nu 36-jarige callgirl uit Duffel de schuld van hun relatiebreuk. De tuinbouwer uit Oost-Vlaanderen en de callgirl zouden vijf jaar lang een 'soort van relatie' hebben gehad. Volgens de vrouw waren het de kinderen die achter de jarenlange ontrouw van haar echtgenoot waren gekomen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

50 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Cuypers

  Waarom wordt er altijd weer zo moeilijk gedaan over seks? Praat met je partner en die tapes zijn waardeloos.

 • Andre Hermans

  De enige waarvan niet gezegd wordt dat hunne loonkost te hoog is zijn Carl guls prostituees en paaldanseressen en hoe zou dat komen ???

 • Chris Devlaeminck

  Ik zie het probleem niet. Als je vrouw niet meer geïnteresseerd is dan mag een man het toch elders zoeken? Of vice versa. Daar hoeft een man of vrouw zich niet voor te schamen. De bedrogen wederhelft moet de schuld maar bij zichzelf zoeken.

 • Anonymous

  Wie O wie

 • Marcel De Bock

  Die afperser(s) moeten toch vrij snel opgespoord kunnen worden, of weten ze net iets teveel? Dat menige politicus een scheve schaats rijdt, daar twijfelen weinigen aan denk ik. Ze hebben er de tijd en het geld voor. Afpersers kunnen niet zwaar genoeg gestraft worden omdat zulke praktijken tot zware sociale problemen en zelfs zelfdoding kunnen leiden.