Exclusief voor abonnees

Burgemeester die afgedreigd werd na prostitueebezoek getuigt: “Pas na die sms besefte ik dat ik mijn vrouw niet kwijt wil”

De callgirl beweert dat zij en haar klanten twee jaar lang stiekem bij haar thuis werden gefilmd.
rv De callgirl beweert dat zij en haar klanten twee jaar lang stiekem bij haar thuis werden gefilmd.
Een wake-upcall noemt de burgemeester de sms waarin zwart op wit stond dat hij stiekem gefilmd was tijdens een intiem onderonsje met een prostituee. "Op dat moment waren mijn kiezers het laatste van mijn gedachten", zegt de politicus. "Er telde maar één ding: mijn echtgenote. Want door dat dreigende tekstbericht besefte ik: ik heb een goed huwelijk. Waar ben ik in godsnaam mee bezig?"

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

19 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc de Wolf

  Wanneer hij nog aan zijn kiezers dacht, dan bedoelt hij eigenlijk zijn jobke.

 • Lutgard Crombez

  Degene die zonder zonde is, werpe de eerste steen...

 • jef Joossens

  Mario Vercaigne, vertel mij eens wat verschil dat het uitmaakt als een burgemeester in de fout gaat of als een bouwvakker, bakker,bediende,....in de fout gaat? Als men iedereen zou ontslagen omdat die eens vreemd is gegaan zou men de jobs niet meer ingevuld krijgen. Ook denk ik niet dat het aan ons is om te zeggen dat die man op straat moet gezet worden door zijn vrouw, dat is nog altijd iets waar deze mensen zelf moeten over praten en bekijken hoe het verder moet zonder inmenging van buitenaf.

 • jef Joossens

  Aaron Aerts, mooi verwoord, 10/10. We zijn allemaal mensen, gedragen ons verschillend en maken allemaal fouten in ons leven die je achteraf als erg dom ervaart. Moet je daarop mensen veroordelen? Ik veronderstel van niet want zelfs de beste mensen gaan door toedoen van bepaalde omstandigheden in de fout. Het spijtige is dat de mensen die dan de gemeenste commentaar geven totaal niet op de hoogte zijn van die omstandigheden.

 • Martin Van Lersberghe

  wie dat het ook is heeft geen belang, maar dat spijt hebben vind ik erover, wat als het nu niet uitgekomen was? zou hij dan nog spijt gehad hebben? ik denk het niet!