Bruidegom neergestoken op eigen trouwfeest: "Mijn vrouw was bijna op één dag getrouwd én weduwe geworden”

Het pasgetrouwde koppel Ann Van Weymeersch en Bruno Callens. "Twee millimeter dieper en ik zat hier niet meer."
Alexander Haezebrouck Het pasgetrouwde koppel Ann Van Weymeersch en Bruno Callens. "Twee millimeter dieper en ik zat hier niet meer."
Een bruidegom is zaterdagnamiddag op zijn eigen trouwfeest neergestoken door een dronken gast. Reden: hij kreeg geen alcohol meer, terwijl hij het koppel "toch een trouwcadeau van 20 euro had gegeven". De bruidegom verkeerde even in levensgevaar, maar herstelt intussen thuis.

"Ik mag er niet aan denken. Mijn vrouw was bijna op één en dezelfde dag getrouwd en weduwe geworden." Hoofdschuddend herstelt Bruno Callens thuis in zijn zetel in Wielsbeke, op een paar honderd meter van de parochiezaal waar hij en Ann Van Weymeersch zaterdag hun trouwfeest gaven. Bruno werd er door een stomdronken gast in de hals gestoken omdat hij hem nog alcohol weigerde te schenken. "Twee millimeter dieper en ik was er niet meer geweest."

Moeder in ziekenhuis

Je hebt 22% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.