Exclusief voor abonnees

Benadeelde firma dient klacht in na mondmaskerdeal: geklungel of gesjoemel?

Illustratiebeeld.
Getty Images/iStockphoto Illustratiebeeld.
Komt er een fraude-onderzoek naar de omstreden mondmaskerdeal tussen Defensie en de Luxemburgse firma Avrox? Een benadeelde firma vraagt de Federale Interne Audit alvast om het dossier naar zich toe te trekken. Ondertussen heerst er ook verwarring rond het aangekondigde onderzoek door het Rekenhof.

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

25 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ronald Van Ee

  weer typisch Belgisch een onderzoek waar we nooit de waarheid zullen over te weten komen alleen loopt er zeker weer iemand rond met een gespekte rekening ! iemand die niks inzit met het leven van de burgers iets wat meer voorvalt in het paradijs van de criminelen ! !!

 • Danny Govaerts

  Indien fraude gevangenis straffen en verbeurdverklaring van het geld voor betrokkenen. Met de levens van de burgers moet niet gesjoemeld worden.

 • Dick DECOCK

  Weer zaak die in doofpot zal belanden.

 • Kevin Van Rossem

  Dat zal de deal worden voor regeringsdeelname, doofpot in en dan kan paars-groen of paars-geel van start. Groen of PS gunt het het niet, en NVA ruikt bloed. Wie het eerst toegeeft wint regeringsdeelname. Open Vld en CD&V doen sowieso al alles om erbij te zijn...

 • marijke boulet

  Als er veel geld mee gemoeid is zijn er altijd graaiers en zakkenvullers , altijd zo geweest .