Exclusief voor abonnees

Belgischer wordt het niet In beste praline zit chocolade én bier

Olivier Willems uit Oostende heeft met zijn 'Poppolou Rocks' de beste Belgische praline gemaakt. De gelukzakken die dat mochten beslissen, waren een panel van chocoladeliefhebbers samen met een professionele jury van Gault&Millau. Willems maakte een praline met het bier 'Poppolou', dat een jeugdvriend brouwde. Daar voegde hij ook nog de asai-bes uit Brazilië, een 'powerfood' met de smaak van noten en cacao, aan toe, fleur de sel op de top en een krokantje aan de onderkant.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant