In concertzaal Bataclan vielen op 13 november 2015 89 doden.
Volledig scherm
PREMIUM
In concertzaal Bataclan vielen op 13 november 2015 89 doden. © REUTERS/RV

Belgische speurders maken puzzel van onderzoek naar aanslagen Parijs compleet

Dat al het onheil uit België kwam. Dat ze terroristen daar laten begaan en dat de Belgische veiligheidsdiensten een lachertje zijn. Zo weerklonk de Franse kritiek na het bloedbad van 13 november 2015 in Parijs. Maar nu het onderzoek naar die terreur is afgerond, blijkt wel dat de laatste puzzelstukken door Belgische speurders zijn samengelegd.

4 reacties

 • edijoan vandeneede

  2 jaar geleden
  Zelfs circusclowns willen al de belgische elementen niet als prestatie invoeren op hun programma
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Dat is wel geen grote prestatie, van terreurdaen uit te leggen op de minuut. Dat zijn vijgen na pasen. Dat is als iemand die uitlegt dat je vandaag geld zou verdient hebben al je gisteren een bepaald aandeel had gekocht. Had er bij de aanslagen in Zaventem geen taxichauffeur het adres doorgegeven waar die moordenaars vertrokken waren, waren ze nu misschien nog aan het zoeken. En dat zoeken kan pas prachtig werk zijn maar het brengt niets bij. Net als het laatste detail van een moord achterhalen.
 • Peter Tijdgad

  2 jaar geleden
  Ze zouden beter eens puzzelen in onze regering wat we overtollig betalen aan nodig ministers !
 • Julien Cuypers

  2 jaar geleden
  Niemand kijkt hier nog van op. Dit land is een regelrechte soap! Niets verloopt hier op een professionele manier. Zeker bij Justitie en parket is het giller van formaat. Een ware aanfluiting.